26 september 2012

Hej här är jag!

Gulliga ni som undrar vart jag har tagit vägen.
Har inte gått så långt utan jag håller mig häromkring ;-).

Den 15 Oktober ska jag göra en kranskärlsröntgen och sen får vi se vad resultatet blir.
Är glad att dom gör nödvändiga undersökningar på mig, och om allt sen är u.a då blir jag ju ännu gladare.

Jag har också börjat jobba 75 % nu och det har tagit musten ur mig. Är helt slut efter jobbet och första veckan så blev det lätt en liten lur på sofflocket.

Får bara vänta in den där vanan som så småningom lär komma. Så mina vänner, jag tar det lite piano och vill bara att den 15:e ska passera så att jag kan fortsätta min själsliga läkning.
Den går liksom på lite halvfart när det är annat ivägen.

Puss o kram på er där ute

4 kommentarer:

  1. Klart att vi har undrat vart du tagit vägen. Skönt att de kollar upp dig ordentligt. Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Hej Annelie,förstår dej så väl.Nu efter dryga 4 år som har gått sedan vår älskade Simon lämnade oss pga cancermonstret.Min man fick högt blodtryck under sjukdomstiden och arbetar nu 80%,han är lärare på en jobbig skola men han trivs.Han är ledig varje måndag och då har vi en förlängd helg.Jag är tyvärr förtidspensionerad efter en stroke pga mycket arbete som egenföretagare.Så livet har och är tufft för många av oss.Hoppas att allt blir bra med dej.Det gäller att kämpa på.Många kramar Kia

    SvaraRadera
  3. Hej Annelie, gott att höra av dig igen, jag är inne och kollar din blogg varje dag och hade faktiskt undrat lite den senaste tiden hur det var.
    Hoppas kranskärlsröntgen går bra, och det är tufft av dig att samtidigt jobba 75%.
    Många kramar till dig!

    SvaraRadera
  4. Hej Annelie. Skönt att få höra ifrån dig.Det är bra att du blir undersökt ordentligt.Många kramar till dig från Carina.

    SvaraRadera