13 juni 2012

Gör någons dag till en perfekt dag

En perfekt dag, och Tilda hade inga problem att orka med hela dagen.
I morgon ska vi försöka pallra oss upp så att vi kan vara i skolan kl 8.00. Det blir tufft men nu måste vi komma tillbaka till vardagslunken och då kan det ju vara bra med en liten försmak så här innan hösten kommer.


Precis så skrev jag här för ett år sedan.
Tillbaka till vardagslunken....jo jo så blev det med den. Vardagen som vi hade kom aldrig tillbaka igen.
Det blev en annan vardag, eller rättare sagt ett helt nytt liv.


På fredag är det skolavslutning och jag kommer ihåg förra årets också som det vore igår. Hur hon hade klätt upp sig så fint med fin vit klänning och nya skor.
Lösnaglar var också viktigt, för håret kunde hon inte fixa för det hade hon inget.

Ja jag kan verkligen säga att det känns, det känns i hela kroppen. Man vill bara åka bakåt i tiden och ta vara på allt som man inte tänkte på då.
Det som man försöker förmedla till andra nu, hur viktigt det är att ta tillvara på nära och kära.
Haka inte upp er på småsaker, rensa luften och stryk ett streck över det som inte betyder något.
Man behöver varandra så mycket, mer än man anar faktiskt.
Ta Er tid, ring det samtalet som du skjutit upp eller skicka ett sms till någon som du vet behöver det.
Det kan värma så gott och göra en hel dag för någon och jag lovar att din dag också kommer att kännas så mycket bättre.6 kommentarer:

 1. Usch ja den här dagen för ett år sedan.... Jag håller helt med dig,vi människor tar det mycket för givet tills det värsta händer. Kram på dig!/Paula

  SvaraRadera
 2. Skickar dej en varm medsysterlig kram fylld av energi och kraft.Kram Kia (Simons mamma)

  SvaraRadera
 3. Stor varm kram från mig/ Kicki

  SvaraRadera
 4. Du är så klok, så klok. Är tacksam över att jag har möjlighet att följa din blogg. Du ger så otroligt mycket energi genom den. Bamsekram till dig. Ullis

  SvaraRadera
 5. Frida Hammarberg14 juni 2012 07:38

  Fick mig en tankeställare i drömmen inatt. DRÖMDE att Maja och mina föräldrar var med om en bilolycka och de bara försvann. Ingen kunde hitta dem och vi ringde runt till alla sjukhus som finns i Sverige. Inte ett spår efter dem. Vaknade helt kallsvettig och där låg min älskade dotter bredvid mig i sängen. Hatar drömmar som känns så verkliga. Tror att det är nån mening med dessa drömmar för man vaknar på morgonen med en helt annan känsla och är så tacksam för att man har dem bredvid sig och att det bara var en dröm.
  Jag kommer också ihåg denna dag för ett år sen, träffade både dig och Anders på skolgården och kände att nu måste det väl ändå vända. Men inte gjorde det det. Vi tänker på er och Maja pratar om att hon vill gå till Tildas grav och sätta en blomma nån dag. kram Frida Hammarberg

  SvaraRadera
 6. Sänder en stor kram med kraft. Så tänkvärt inlägg. <3

  SvaraRadera