23 oktober 2011

Är det verkligen så här?

Eller lever jag i en dröm, en väldigt dålig dröm då skulle jag nog kunna säga.
Vet inte om jag verkligen har tagit in det som håller på att ske.
Vi hade ett nytt samtal idag med läkaren och ställdes återigen inför detta hemska.
Det hemska som säger att jag ska förlora mitt barn! Vi hade ju tänkt oss att göra roliga saker, men vi är låsta vid det dränaget. Det vill inte sluta vätska sig från lungan. Samtidigt är hon så trött.
Dom ska sätta sig imorgon och försöka komma på en lösning av problemet. Vill det sig illa så får hon behålla dränaget och dom ska försöka släppa hem oss i allafall.
Dom vill inte att vi ska vara kvar här mer än nödvändigt och vi vill heller inte vara kvar här.
Jag känner lite i magen att det är värre än vad dom har sagt till oss. Det kanske är strategiskt av dom att inte säga allt, vad vet jag??
Jag står fortfarande fast vid att prio ett är, INGEN SMÄRTA!!! och det är också läkarnas filosofi.

Syrran och Linda var här idag en liten sväng och sa hej. Det är lika jobbigt för dom och alla i hela familjen påverkas ju extremt.
Dom stora barnen är också kvar, såklart ingen vill ju härifrån. Jag kan inte ens gå utanför entredörren. Det funkar helt enkelt inte. Många tjatar men herregud.....jag får ta igen det sen. Just nu vill jag inte.

Vill tacka för alla fina kommentaren både här och på fb. Vi försöker skicka hälsningarna vidare till Tilda så fort dom kommer in.

Kram på er

37 kommentarer:

 1. Kära du... Det finns inte ord för det ni går igenom. Jag, en okänd två 2-barnsmamma, skickar de varmaste kramar och tänder ett ljus för er.
  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Ville bara skriva att vi tänker på er. Hälsa till Tilda och Anders. Kram Jessica och Anastasia..

  SvaraRadera
 3. Vi varken fattar eller vill acceptera att detta händer. Vad ska då ni känna?? Ilska och ofattbar maktlöshet är dom två ord som beskriver hur vi känner och självklart många tårar. Tycker ni gör helt rätt som prioriterar Tildas smärtlindring.
  Hugo hälsar att han bara tänker på att Tilda ska bli bra och få komma hem. Trots att vi är en bit ifrån så är vi nära er i tankarna. Hälsa Tilda att hon är den största kämpen vi nånsin träffat. Kramar från fam Miss

  SvaraRadera
 4. Hej... vad säger man... det finns inte ord för vad ni går igenom just nu. Vi som varit med om det vet vilka känslor ni har och jag ryser i hela kroppen. Men som du skriver prio ett är ingen smärta. All min styrka jag samlat ihop skickar jag över till Er och hoppas ni orkar ta till vara varje stund och ändå se små ljusglimtar i tillvaron./Ann

  SvaraRadera
 5. Känner inte dig och din familj men känner MED dig gör jag något alldeles vansinnigt!Ni finns i mina tankar och jag har hela dagen haft en otäck klump i magen.Ingen, absolut INGEN,ska behöva förlora sitt barn! Det saknas ord....Massor med kramar till er. Önskar jag kunde trolla....

  SvaraRadera
 6. sänder många kramar till er. Jag tänker på er hela tiden.
  Kom att tänka på att man kanske kan be om "sekond oppinion" kanske från Astrid Lindgres sjukhus eller annan barn sjukhus som är ledande i barncancer. Fråga läkarna om detta. Håller tummarna. <3 <3 <3

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte ens föreställa mig. Vilken ofantlig smärta. Tänker massor på er.

  SvaraRadera
 8. Det är så grymt och hänsynslöst livet. Detta är heeelt vansinnigt fel. Unga människor ska väl få leva!!!???!!! Från en annan mamma.

  SvaraRadera
 9. Åh jag vet inte vad man ska säga....så förbaskat orättvist, vilken mardröm, tårarna rinner när jag läser och försöker ta in det du skriver. Varmaste kramar från oss alla Kicki, Patrik, Ida och Alvin.

  SvaraRadera
 10. Älskade vän!
  orden finns inte, men i mina tankar är ni hela tiden.
  / Viwi

  SvaraRadera
 11. Vet inte vad jag ska säga.. Men sänder många tankar till er.

  SvaraRadera
 12. Åh, kära Annelie!

  Jag har inga ord, jag bara överöses med känslor... Tilda, du och alla andra nära är med oss i tankarna varje, varje dag.

  Varma kramar från Joacim och Monique

  SvaraRadera
 13. Nej nej nej!!!
  Nu vill vi alla vakna upp ur den här hemska mardrömmen!!
  Tänker på er!! Kram

  SvaraRadera
 14. Vad ska man säga... som om det inte räcker med skit nu. Finns det ingen möjlighet till att operera bort ena lungan?
  Hoppas på ett under! Kämpa Tilda du är bäst! Tankar, energi och kramar till er! <3

  SvaraRadera
 15. Kent Sandelius.24 oktober 2011 05:38

  Hej Annelie. Jag känner sån frustration, jag skulle kunna göra vad som helst för att hjälpa din lilla flicka. Sitter här och kollar om och om igen på din blogg och om du skriver nåt på FB. Jag blir så (ursäkta ordvalet) satans förbannad att man inte kan göra nåt alls.
  Kan man inte starta nån fond eller nåt så Folk som vill visa att man bryr sig kan göra det. Så nåt gott kan komma ur detta jäkla mörker.
  Många kramar Kent.

  SvaraRadera
 16. Det finns inte ord för den smärta och ångest ni går igenom. Lilla,lilla Tilda <3

  SvaraRadera
 17. Jag känner er inte, men jag följer din blogg. Det finns inte ord för det ni nu går igenom. Har själv två barn..Man känner en sån ilska för det som har drabbat er! Mina varma tankar till er!!/mammatillpojkar

  SvaraRadera
 18. Hejsan! Jag har läst din blogg sedan i somras då min dotter opererade bort en wilms tumör. Sedan dess har du och Tilda funnits i mina tankar varje dag. Både Tilda och du verkar vara såna underbara och starka människor. Ni är mina förebilder när det gäller att se det lilla goda, fina och positiva varje dag trots att världen är så orättvis emot er! Det ni går igenom just nu är min värsta mardröm. Jag är så ledsen för eran skull och samtidigt oerhört arg på den här djävulska sjukdomen som gör så här med fina, oskyldiga barn. Livet är verkligen inte rättvist! All styrka i världen vill jag sända till er och jag önskar så att ett mirakel ska ska ske! Tilda! Du är en underbar, fin, modig och tapper tjej, kämpa på!!!

  SvaraRadera
 19. Orden vill inte riktigt infinna sig för vad kan jag säga...
  Vill ändå skicka en hälsning om att ni finns i mina tankar.
  Kramar
  Christel

  SvaraRadera
 20. Älskade Annelie ! Finns inte ord för vad du går igenom. Tänker på er hela tiden och lilla Tilda som kämpar så tappert. Skickar kramar. Finns här dygnet runt för dig .
  Madde

  SvaraRadera
 21. Åhhhhh Annelie, fryser till is när jag läser. Lider så oerhört med er. Svårt att hitta orden, men jag hoppas att mina tankar och det tända ljuset för Tilda kan ge er lite styrka. Kramar// Noomie

  SvaraRadera
 22. Det finns inga vettiga ord i en sån här situation men jag vill ändå visa att jag tänker på er i denna den värsta av mardrömmar.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 23. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att hjälpa Tilda bli frisk. Jag tänker på er många, många, många gånger per dag och fortsätter hoppas att ett mirakel ska ske så att hon blir frisk från den förbenade cancern.
  Skickar en massa styrkekramar till er alla <3<3<3

  SvaraRadera
 24. Till Tilda och hela hennes familj.
  Vi vill bara säga att våra tankar är hos er.
  Många kramar från fröknarna på Havslätts förskola

  SvaraRadera
 25. Det finns inga ord... Mina tankar går till er alla.../
  Kram Malin M

  SvaraRadera
 26. åhhhhhh om jag kunde krama dig du fina goa mamma!!

  SvaraRadera
 27. Det är inte klokt detta du skriver, vännen. Har inga ord... Jag väntar fortfarande på ett mirakel!!!
  Skickar med kramar till ALLA i Tildas familj& en jättebamsekram till Tilda.
  Vi håller krampaktigt i alla tummar, tår, armar & ben vi har. /Maria

  SvaraRadera
 28. Ska be för Tilda det är allt vi/jag kan göra...känner så med er!! Kämpa på nu! ((Lea isabelaas mamma))

  SvaraRadera
 29. neeej vad tusan .... detta måste gå vägen ! Tilda måste klara detta ! Har läst er blogg så länge nu och jag fattar inte att detta händer ! Klart smärtlindring ska prioriteras ! Tar fram min lilla skyddsängel jag köpte via dig och tänker på er ! Skickar en varm och skyddande kram till er alla !
  Och du : klart du får vara arg och säga fula ord ! Skrik och skriv av dig här ! Vi är nog nästan alla här föräldrar och lider så förbannat med er ! Kram Annie

  SvaraRadera
 30. Ni kämpar och kämpar....krama, pussa och sköt om varandra.

  Kram Tiina

  SvaraRadera
 31. Blir Jätteledsen och arg att barn måste gå igenom sånt här skit, vet inte hur och vad jag ska skriva till er men hoppet får man aldrig tappa .....Ni får kämpa tillsammans med Sötisen Tilda. Vi tänker på er // wilms pappa från göteborg

  SvaraRadera
 32. Vill bara säga att många människor ber för er och att ni ska känna er burna genom allt!

  SvaraRadera
 33. eva alfredsson24 oktober 2011 21:57

  kram till er <3

  SvaraRadera
 34. Jaaa du...är det verkligen såhär? Det är ofattbart.
  Jag tänder ljus o skickar böner om ett mirakel. Jag tror att de finns nämligen.
  Om det bara kunde lugna sig med lungan så ni får komma hem o vila och njuta en smula, utan att hon har ont!!!! Lilla goa hjärtvännen Tilda, och du, fantastiska vän om vi bara kunde få hem er nu. Finns här när som helst för ER, säger Helen

  SvaraRadera
 35. Livet är ju inte alls rättvist...
  men mirakel kan ske, våga hoppas.

  SvaraRadera
 36. Kram, kram, KRAM till er, ta hand om varandra <3

  SvaraRadera
 37. Hej hej har tårar i ögonen när jag skriver det här tänker på Tilda och er alla..Kramar Sara Musse hund ger tilda en stor kram...

  SvaraRadera