21 oktober 2011

Ledsamt

Tilda vaknade kl halv sex i morse och var superpigg. Fick henne att somna om igen. När vi vaknade nästa gång så var det helt tvärt om. Hon hade värk i hela ryggen. Det har runnit på en del igen och nu tror jag det är tappat ungefär 2 liter totalt.
Efter diverse smärtlindring så har hon sovit en hel del. Jag har känt mig jätteledsen idag och gråtit massor. Hur länge ska man orka???

Ikväll upptäckte vi att hon hade olika stora pupiller och en ctröntgen beställdes men den visar ingen antydan till propp eller hjärnblödning. Det är hela tiden något nytt och man får liksom aldrig chansen att få henne lugn. För henne är allt nytt en jättefara och även om man försöker säga att det är bra att dom har koll så tar hon förstås inte det till sig. Hon är ju bara 9 år trots allt.

Inatt sover Anders här uppe också, Tilda vill inte släppa oss.
Nu ska jag försöka blunda lite, även att jag har tagit några powernaps under dagen så är jag ändå skit slut. Nu vill vi inte ha mer överraskningar utan lite mer lugn imorgon.
Storasyskonen kommer upp imorgon också och det känns skönt, både för dom och för Tilda.

Tänker på lille C som fick flyttas till IVA ikväll. Kram till er

11 kommentarer:

 1. Jag blir så förtvivlad. För er skull. För Tildas skull. För att ni gång på gång tvingas genom skärselden. Ständigt få mera tyngd på era axlar.

  Livet sätter inte mera tyngd på dina axlar än du orkar bära, sa dom åt mig mitt i sorgen. Ja, kanske är det så. Man klarar av otroliga saker - med marginal. Men ändå frågar man sig "VARFÖR"? Varför sätter någon denna ofantliga börda på ett litet barn? Det är för ofattbart för att man skall förstå.

  Jag hoppas att ni ska orka bära er börda. Jag önskar jag kunde bära en del av bördan för att underlätta. Men det kan jag inte. I stället sänder jag styrka och värmande tankar till er. Önskar att ni snart skall få de goda nyheterna. Att cancermonstret är besegrat och livet börjar på nytt. Det önskar jag mest av allt just nu.

  Kram
  Lisen

  SvaraRadera
 2. Vilken fruktansvärd resa ni gör. Lilla Tilda ska INTE behöva lida så. Kan mycket väl förstå din förtvivlan. Jag hoppas att det blir bättre för er idag och att Tilda kan få bli glad och pigg igen.
  Förstår att du får se mycket lidande där ni är nu. Stackars, stackars alla dessa barn, föräldrar och syskon som tvingas gå igenom detta. Tänker på er och önskar er all lycka. Styrkekramar från Anette.

  SvaraRadera
 3. vet inte vad jag ska skriva idag ... jag sitter här och klagar över en förkylning och hosta som ej vill gå över. känns sådär att klaga över det. Jag kan inte göra så mycket för er men jag tänker på er och önskar att jag fick byta med er en stund så ni fick vila ! Jag känner er inte men tänker på er hela tiden ! Måtte allt gå väl. Har själv en 9 åring. tack för att du orkar skriva och dela mer dig ! Går in dagligen och läser ! Kramar från Annie i sthlm

  SvaraRadera
 4. Önskar er allt gott! Känner er inte men läser,alltid och tänker på er situation. Undrar hur mycket man som människa ska behöva stå ut med. Tack för allt du delar med oss. Häls Jennie

  SvaraRadera
 5. Det är så grymt att ni har det så här och jag hoppas innerligt att det vänder. Lilltösen är verkligen en kämpe så det här fixar hon.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Åh vad jag hoppas att ert besked är positivt idag. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Övermäktigt är vad detta är. Styrka styrka är vad jag enträget ber om till oss alla i denna situation.

  Vi är flera som ber.

  Helen

  SvaraRadera
 8. Hejsan ! Vet exakt hur det känns , man slängs hela tiden mellan hopp och förtvivlan men jag vill bara säga att du ska ha hopp och tro och kämpa på för Tilda

  SvaraRadera
 9. Jag tänker på er så mycket. Försöker förstå nånting av det otäcka som ni upplever. Jag kan känna känslan av maktlöshet och oro inför framtiden. Motgång efter motgång... Ni finns i tanken och jag önskar kunna sända nån form av styrka i den. Ta hand om varandra, stötta och kramas. Gläds med fina minnen. Utnyttja varje tillgänglig minut. Ber i mina böner att ni alla ska gå stärkta ur det här. Många varma kramar och må himlens alla änglar vaka över er

  SvaraRadera
 10. Jag önskar SÅ att jag kunde göra nåt för er...

  Tänker på er mycket!

  Varm kram.

  SvaraRadera
 11. Tänker på er! Kram Cicci

  SvaraRadera