28 oktober 2011

Nu blir det starkare saker

Fy vad trötta vi är både Tilda och jag. Tilda har haft så ont i natt. Dom gav henne alla möjliga tabletter, smärtlindring och lugnande. Det har inte hjälpt speciellt mycket.
Nu är det bestämt att Tilda ska få antingen morfindropp eller en morfinpump. Allt för att hon inte ska ha ont.
Det blev iallafall utprovning av vaggan på strålenheten idag och det fixade hon fint.
Om man kunde få bestämma så skulle man vilja att dom började stråla direkt men så är det ju inte.
Det är tusen saker som ska göras innan man kan sätta igång.

Min yrsel är såklart tillbaka, men det är ju inte konstigt. Men va sjutton är lite yrsel mot att ha cancer?? Inte ett dugg.
Pappa och morbror Jeppe har varit här idag. Det känns som att vi har besök här varje dag och det har vi.
Imorgon hoppas vi att det kommer ytterligare besök, men det berättar jag om då.

Jag måste säga att alla ni som följer den här resan är så underbara. Alla fina peppande kommentarer, alla som bryr sig. Märker frustrationen hos så många och jag hade nog varit likadant.
Det ÄR hemskt och frukansvärt och man kan aldrig föreställa sig detta helvete om man inte har varit där själv.
Alla ni änglamammor därute beundrar jag för er styrka och mod att gå vidare i livet.
Alla dagar med längtan och vrede för vad som har hänt. Ni försöker så gott ni kan att hitta ett sätt att överleva och det är vad beundrar hos er.
Jag hoppas att jag kommer att hitta ett sätt jag med, den dagen när det värsta händer. Det kommer att bli tufft men än så länge vet jag inte HUR tufft det är för jag är inte där än.
Jag vill heller inte känna den känslan just nu, den kommer att komma förr eller senare och då tar jag den då.
Om/när jag faller så vet jag att det finns människor som kommer att ta emot mig, ni kommer att behövas.

Sen vill jag bara säga att fonden är nu uppe i över 100000 så nu har vi höjt målet igen. Men vi höjer gärna fler gånger så det är bara att fortsätta med det braiga som ni redan gör.

GLÖM NU INTE ATT RINGA OCH RÖSTA PÅ TILDAS IDOL ROBIN IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35 kommentarer:

  1. Tänker på er! /Caroline <3

    SvaraRadera
  2. Mamma-hjärtat blöder.

    Önskar det fanns något man kunde göra.

    Varm kram

    SvaraRadera
  3. Blir så ledsen över det hemska ni befinner er i! Tänder ljus och tänker på er. Gråter lite och ber om mirakel! Ni är så storslagna, både lilla Tilda och hennes familj.
    Kramar Cicki

    SvaraRadera
  4. Tänker på er hela tiden och känner med er varje sekund.
    Varma kramar!
    Familjen Miss

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Vi tänker på er, styrkekramar!
    Milon Albinson med familj.

    SvaraRadera
  7. <3 Bamse-styrke-kramar <3

    SvaraRadera
  8. Å, jag vet inte vad eller hur jag ska kunna säga hur ofantligt och hjärtligt jag känner med dig Annrlie. Jag kan inte förstå hur du har det bara känna att leva utan mina barn skulle vara outhärdligt. Jag är så ytterst tacksam för att du orkar och vill dela med dig av din, Tildas och familjens outhärdliga och ofattbara situation .. Jag tänker på er flera gånger om dagen, kramar om mina söner mer och hjärtligt, mer än någonsin. Du har fått mig att inse allvaret med att vara en närvarande förälder. Du har fått mig att inse att inte ta något för givet. Du har fått mig att inse att leva hör och nu. Du Annelie är en fantastisk fin mamma till en fin liten tjej som alltid finns i din mammas hjärta.

    SvaraRadera
  9. Din .. Jag menar ditt hjärta

    SvaraRadera
  10. Krama, pussa och ta vara på varandra. Kram Tiina

    SvaraRadera
  11. Hej
    Har sträckläst din blogg!
    Är så imponerad av din styrka och mod, och har insett vilka små problem jag har.
    Tack för att du delar med dig.
    Varma kramar till er alla
    Louise

    SvaraRadera
  12. Tänker på er! Såklart att jag ska rösta på Robin för Tildas skull:) Styrkeram från mig <3

    SvaraRadera
  13. I dag så har jag kramat om en medmänniska länge och hårt vars nära anhörig är illa däran i denna hemska sjukdom och ibland så behövs inga ord alls. Att känna medmänsklighet, stöd och värme från omvärlden är ju det enda vi andra kan erbjuda och det kan räcka en bit.
    Här får du, underbara mamma till Tilda, en stor styrkekram från mig som miste en bror för fyra år sedan.
    Lena

    SvaraRadera
  14. Tänker på er!!!!
    Kram
    Christel

    SvaraRadera
  15. Madeleine Hoffmann28 oktober 2011 kl. 21:38

    Jag läste eran artikel i GT i Göteborg. Tårarna rann bara okontrollerat, önskar att man hade kunnat göra något för er. Jag och min fam sänder en massa styrke kramar till er.
    Madeleine Hoffmann i Göteborg

    SvaraRadera
  16. Tänker på Er. Varma kramar //Annika

    SvaraRadera
  17. Tänker ständigt på er och jag hoppas på mirakel. Stor kram Kicki

    SvaraRadera
  18. ville bara skicka en helg kram och en kämpar kram ! tänker på er hela tiden och hoppas på mirakel !!!

    Många styrkande kramar från Annie

    SvaraRadera
  19. Hej. Blir djupt berörd av det som händer i era liv. Att mitt i detta ändå förmedla kärlek och omtanke till oss utanför, det är inte många som kan när man själv befinner sig i kris. Tycker nån skrev så bra, att allt detta hemska gör att jag kramar mina barn mer innerligt än förut, jag uppskattar vanliga skola-jobblivet, vardagen och livet i sig än mer. Tack för det. Kramar till er från en mamma.

    SvaraRadera
  20. Änglamammor vilket fint namn! TACK
    <3 Det stärkte mig i min tillvaro JAG ÄR EN ÄNGLAMAMMA! det låter så fint, och är fint! kram Annelie från Änglamamma i O-hamn

    SvaraRadera
  21. Tänker på er hela tiden! Kram från en annan mamma

    SvaraRadera
  22. Att ha ett barn med cancer är en upplevlse man inte vill att andra ska uppleva. Allt man går genom känslomässigt går ej att förklara på ett bra sätt om man ej har vart där. Att inte veta hur man ska berätta för ett barn att det är sjukt,att det ej kanske kommer att överleva. Vi hade turen att vår dotter klarade sig men har många vänner som inte haft denna tur att det gått bra. Att kunna förstå hur de mår går inte för det kan man inte föreställa sig att man en dag ska stå där utan det finaste man har. Vad kan man som vän göra? Bara finnas där ,skicka sms höra av sig men ändå kunna läsa av signaler för att se om de orkar med det. Svarar de inte så tro inte att de inte vill utan de orkar inte ,det kommer ett svar någon gång men ge inte upp forsätt med sms för att vissa er omtanke

    SvaraRadera
  23. Vet inte riktigt vad jag ska skriva...orden känns så fjuttiga.Jag lider med er och funderar över varför livet kan vara så orättvist. Små barn ska få vara friska, pigga och få leka. Tyvärr styr vi ju inte över våra liv...Men man har rätt att vara förbannad över orättvisan! Mitt i allt så imponeras jag av din styrka och insikt! Det känns tryggt att veta att du har ett nätverk runt dig som kommer finnas där för dig när/om du behöver det! Och så lilla Tilda....denna lilla kämpe! Vad jag önskar att det kunde inträffa ett mirakel!!! Alla mina kramar och tankar till er! /2-barns mamma i O-hamn

    SvaraRadera
  24. Jag kan inte sluta förundra mig över att ni orkar gå genom det ni gör. Tilda med all sin smärta och du med det övriga. Att du har svindel är verkligen inte något konstigt efter att tvingas gå på högvarv och orka bära allt.

    Själv har jag inte heller mått bra den senaste tiden men skäms samtidigt att jag klagar över min rygg- och huvudvärk när jag ser vad andra måste gå genom.

    Ni är så otroligt starka. Men låt inte hoppet tryta. Tro in i det sista på att det kommer att gå vägen.

    Tänker på er dagligen.

    Kram
    Lisen

    SvaraRadera
  25. för 45 minuter sedanRobin Stjernberg
    Jag har pratat med tildas farmor , vi tänker massor på er nära och kära och henne. svårt att finna ord , jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunnat få träffa henne . massa tankar och kramar till er från mig , min familj och de andra idolerna. jag ska försöka fixa biljetter så ni kan komma hit och kolla någon gång , eller om jag är kvar att ni kan få biljetter till när vi är i linköping. Irene

    SvaraRadera
  26. Är det slutstadiet nu?

    SvaraRadera
  27. hoppas det hjälper mot smärtan, hon ska ju få vara så smärtfri som möjligt... fy FAN för detta. även om jag aldrig kan sätta in mig i er situation fattar jag att det är frustrerande att de inte kan börja stråla direkt... man vill ju bara att de ska börja så fort det bara går! kram på er

    SvaraRadera
  28. Har börjat på massor med kommentarer till er...men vad skriver man? Allt känns så futtigt och meningslöst att skriva...i den hemska situation ni befinner er i,finns det inga ord som kan göra det lättare för er!Så jag nöjer mig med att skicka styrkekramar till er alla....och ger ett bidrag till barncancerfonden.
    S

    SvaraRadera
  29. Stackars lilla Tilda. Hon är så fantastisk och kämpar så tappert och samma sak gäller för hennes mamma. Lider med er. Kram Ullis

    SvaraRadera
  30. Det bara måste vända, det bara måste bli bättre, det bara måste finnas ett alternativ , det bara måste finnas en morgondag , där Tilda ser hoppet, ljuset och framtiden , de alldra starkaste och energiska och hjärtligaste tankar till dig Tilda , du fixar detta, du klarar detta, du är en underbar liten go tjej som har det tufft, men det vänder, kram från en mamma ntill barn i din ålder som går på din skola ,

    SvaraRadera
  31. Tilda, vad fint du skrivit på sidan för insamlingen. Självklart skänker jag pengar så du når de nya målen ni sätter upp. Du är min förebild trots att jag är så många år äldre än vad du är men när jag läst vad din mamma skrivit om dig på din blogg så önskar jag att fler människor var en "Tilda". Din humor, envishet, omtanke, uthållighet är något som fler människor skulle ha lite mer av. Du är bäst, Tilda!
    Kram från en annan mamma som följer din mammas blogg.

    SvaraRadera
  32. Vill bara säga att jag tänker ofta och mycket på er. Beundrar ditt/er enorma styrka hela tiden. Förstår ju att det måste kännas fruktansvärt jobbigt stundtals. Man är mållös, känner sig maktlös och kan inget annat än att ge er värmande styrkekramar. Kram kram//Anki

    SvaraRadera
  33. Tack för att vi får följa er på denna tuffa resa. Jag måste säga att du har en otrolig styrka. Tack för att du delar med dig i denna blogg.
    Kramar till dig och din dotter!

    SvaraRadera