24 maj 2011

Hej igen

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har helt enkelt inte haft tid.
Men iallfall för er som undrar om jag var ute på krogen i lördags, kan jag tala om att det var jag!
Jag är nöjd över att jag klarade läxan och att jag enligt min vän fick betyg MVG+.
Nu var vi ju inte ute hela natten utan det blev ett par timmar och jag var nöjd när jag gick därifrån.
Det var lite märkligt men jag träffade faktiskt 3 st som var i samma sits som jag.
Fick massa pepptalk från dom och när jag skulle gå så fick jag kramar, och en liten undrar om det hade känts bra. Ja, det var inte helt bekvämt men det var helt ok :-)

Min goe vän Maria


Söndagen var Tilda på Astrid Lindgrens värld. Barncancerföreningen Östra, bjöd barnen.
Hon var lite trött så exet fick köra henne i en kärra då o då, men det är ju inte så  lustigt hon fick ju behandling torsdag o fredag.På eftermiddagen var hon med en kompis som skulle få en kanin och hon hittade såklart en själv. - Mamma, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.

Den här veckan är det jobb igen och det känns fortfarande bra att vara där.
Har funderat lite på framtiden och vardagen som börjar närma sig. Nu ska man snart börja tänka "vanligt" igen och man ska ut från glasbubblan man har varit i snart ett år.
Har så mycket funderingar  på hur lilla fisan ska klara och orka med fritids och allt igen. Jag hoppas verkligen att hon bygger upp sin kropp fort. Undrar hur mycket stöttning och hjälp vi kommer att få efter behandlingarna är slut? Kommer skolans värd tro att allt är frid o fröjd på en gång?
Man kanske jagar upp sig i onödan?
Hoppas att vi får svar så fort som möjligt så att man kan koncentrera sig på att komma tillbaka utan massa hinder i vägen.

Sen vill jag säga till mina kära bloggvänner som också har det tufft. Jag önskar att Sverige var lite mindre ibland så att vi kunde ses och stötta varandra när det behövs. Kram till er!!

2 kommentarer: