17 maj 2011

Uppskjuten behandling

Tyvärr så måste Tilda vänta till Torsdag innan hon kan få sin näst sista behandling. Hennes trombocytvärden vill inte riktigt upp i den takt som behövs för att det ska bli något av.
Men, det blir iallafall den här veckan och det känns skönt att det inte blir framskjuten nu. Man vill ju bara få dom här behandlingarna gjorda så fort som möjligt.
Hon är pigg som en mört och äter som en häst. I dag var det ju studiedag och inga provtagningar så vi passade på att sova länge. Ta en morgonpromenad och sätta en stek i ugnen, som hon glupskt åt av.
Vi passade också på att åka till djuraffären och handla gotter till Jordan och sen sprang vi in på Jysk och köpte nya stolsdynor till utemöblerna.
Ville ha gröna egentligen men det fanns inga så tjocka som jag ville ha, så det fick bli blå istället. Sen slank det med lite lyktor och någon kruka också....

Igår berättade Emmy att hon kommer hem över midsommar, Ricky hakar också på. Åhhh vad glada vi blev!! Nu kan vi ha den där grillfesten för Tilda med hela familjen. Hon vill så gärna fira att hon är färdigbehandlad och det tycker jag absout att hon ska göra.

Sen måste jag ta upp något som har stört mig väldigt länge.
Läste idag om alla våldtäkter i Kongo. Det är ju inte klokt!!!! Det är ju hur många som helst per dag. På något sätt är det som det är tillåtet vid krig att män blir som grisar!! Det händer ju i vanliga fall också tyvärr, men när det är krig är det sjukt. Nu kan säkert inte någon svara mig på varför dett händer, men jag vill bara uttrycka min AVSKY!

1 kommentar:

  1. Härligt att de kommer hem och ni får fira!!
    Det är snart :)

    Kramar!

    SvaraRadera