3 maj 2011

Teknikens under

Måste säga att jag är jättestolt över min Tilda. Hon fortsätter själv i skolan utan att jag behöver vara med. Både måndagen och idag har det gått jättebra. Det är verkligen ett steg i rätt riktning.
Idag var hon i stora klassen nästan hela tiden.
Imorgon ska vi ha möte med rektorn och jag kommer att begära utökad tid med vår assistent. Utan henne funkar det inte kan jag säga. Då får vi föräldrar hoppa in istället i skolan och det är ju inte så det ska vara.
Mmmm ska bli intressant imorgon och se hur dom tänker på skolan.

Idag har jag skypat med Emmy, jag är ohyggligt tacksam för teknikens under. Tänk på min tid då var det "collect call" som gällde. Man hade aldrig pengar så att man kunde ringa hem själv utan det var minnsan mor och far som fick punga ut med pengarna och ....mobiltelefon, vad var det? En gång när jag hade varit hemma på semester en stund och åkte tillbaka till London, glömde jag att ringa när jag hade kommit fram. Oj oj oj det var nära att min familj hade ringt interpool och sökt efter mig. Gissa om man fick en ordentlig utskällning när jag ringde hem, uj uj uj.

Fick även en liten pratstund med "mamman" och "pappan" i familjen och dom verkar himla goa. Jag tror nog att allt blir så bra så.
Tilda blev lite ledsen, för hon saknar ju sin storasyster. Jag känner mig ganska trygg, hon har ju storebror där också om det skulle vara något akut.

1 kommentar: