30 juni 2011

Tung dag

Ja då var det som jag misstänkte. Röntgen var inte 100 % ok. Stackars min lilla lilla söta unge. Nu som hon äntligen hade sett fram emot att få bada, och att håret skulle komma tillbaka. I hennes värld är detta stort, att kunna leva som alla andra.
Det ända vi vet just nu är att dom har hittat en förändring på ena lungan. En FÖRÄNDRING??? Ja och vad betyder nu det? Farligt, ofarlig??
Ikväll har vi gråtit och skrikit ut vår ilska. Till slut bestämde vi oss för att åka iväg ner till havet. Andas lite sjöluft, Jordan tog sina första simtag. Tilda plumpsade i Camillas pool ända så långt hon kunde för sin CVK´n.
Den skulle egentligen opereras bort nästa vecka men det blir ju inte så nu.
Vi ska i allafall fortsätta leva som vanligt. Ta en dag i taget och försöka göra det vi hade tänkt oss. Lite omplanering blir det nog men det får vara så.
Vi blev bjudna på lite god mat hos Helen ikväll också. Så skönt att få vara hemifrån, det har varit en härlig kväll trots allt.

3 kommentarer:

 1. Åh, nej! Jag hoppades så för er skull att det skulle vara bra nu. Jag fortsätter hålla tummarna, förstås, för att allt ska vara bra snart!
  Varma kramar!
  Tänker på er massor!

  SvaraRadera
 2. Neeej ! Fina ni ! Hoppas ni har vänner och stöd runt er som stöttar er. Som finns där ! Uppdatera hur det går , jag vet att du gör det men jag lider så med er trots att jag perosnligen ej känner er. varför ska vissa människor få ALLT medans för andra går livet som en dans utan minsta motgång ! Kramar i massor ! Annie

  SvaraRadera
 3. Förbannade skitsjukdom!!!

  Kram till er!

  SvaraRadera