28 november 2011

En ny måndag som blev ganska ok trots allt

I morse när jag vaknade kände jag klumpen direkt, den blev inte mindre av att kuratorn ringde och sårskorpan pillades bort. Det blödde en bra stund och många samtal senare så kändes det ändå lite lättare.
Ricky o Emmy skjutsade ner kusinen till Kalmar, han skulle tillbaka till London idag.
När man har folk hemma så håller man igen lite på ledsenheten, men sen är det som att vrida på en kran. Det liksom bara rinner och rinner.
Städade hela huset för att skingra tankarna lite. Blev till och med sugen på ljusstakarna. Lätt i hjärtat dök jag in i garaget, och där jag trodde jag lagt ljusstakarna, där var dom ju såklart inte. Meeeeeennnn att man aldrig lär sig!!
Ja jag hittade en av dom till slut, tog in den och satte i fönstret. Hmmmm tror ni att den funkade??? Näää såklart inte.
Jag och sonen körde bort till Cheapy och jag och Mr ångest gick in med bestämda steg.
Lyckades på 5 minuter välja en ljuskrans, en ljuslykta, få hjärtklappning, det är inte illa det.
Sonen fick kortet lite snabbt och jag flydde ut i bilen. Pust...
Innan Cheapy var vi vid graven och tro det eller ej så låg alla blommorna kvar sedan i fredags. Helt otroligt efter den här blåsten. Ljusen hade dock slocknat, därav inköpet av lyktan.
Jag måste ha något att sätta in ljusen i så att det blir lite vindskyddat.
Ser fram emot när stenen kommer på plats och vi kan börja fixa ordentligt vid graven.

Ljusstaken åkte bort istället blev det den här i fönstret
Hann med att sy ett nytt kuddfodral också
Pst: Måste säga att julgardinerna åkte upp igår!! I otvättade fönster, men va sjutton gör det......

7 kommentarer:

 1. Härligt Anneli! Jag beundrar dej!Jag blev glad att "höra" av dej med ett inlägg. Samtidigt som jag känner hur tungt det är så kämpar du på med små och stora steg. Vi är många som följer dej, och som mest av allt vill ge dej styrkan att orka!! I mina ögon är du en fantastisk kvinna, du gör så mycket mer än någon kan förvänta sej. Jag önskar dej all kraft och ork! Skickar massa styrkekramar till dej! KRAAAAAAAAAAM !

  SvaraRadera
 2. Ja, vad sjutton gör det! :)
  Starkt jobbat, både igår och idag!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är så starkt av dig och fint blir det också. Tilda är jättestolt över sin mamma det är jag helt övertygad om. Varma kramar till hela familjen/Anette

  SvaraRadera
 4. Vad stark du är! Och det blir jul ändå även om föntren inte är tvättade.
  Tänker så på dig.
  Varma kramar Kicki och Kevin

  SvaraRadera
 5. Är alldeles övertygad om att det är våra älskade änglabarn som ser till att vi får en oanad kraft och styrka till att klara av saker som vi egentligen inte skulle fixa mitt i all sorg och saknad.Dom vill ju att vi ska orka fortsätta med våra liv på ett eller annat sätt.Jag tänker ofta att detta skulle Simon tycka om att jag gör eller detta hade han inte tyckt om.....Då blir det lite lättare.Tänker på dej och sköt om dej.Kram Kia(ängeln Simons mamma)

  SvaraRadera
 6. Otvättade fönster.... jag försökte tvätta mina i mörkret igår.... himla smart speciellt när man ser vad man gjort i ljuset idag.... inte bra jobbat från min sida, det blev lite renare men jag ser lite linjer här och där som inte borde vara där.... Din ljuskrans vid fönstret är så vacker!!

  SvaraRadera