18 november 2011

Ikväll röstar vi på IdolRobin igen!!!

Fredag idag och jag började med ett besök hos psykolgen...egentligen är han ju inte det, men för mig är det en djungel och jag säger att alla är psykologer. Han försökte förklara för mig hur det hänger ihop men det spelar ingen som helst roll. För mig är det personkemin som är viktig.
Det kändes jobbigt att gå dit jag började gråta redan innan jag klev ur bilen. Sa till Tilda o Ante att ge mig lite styrka och när jag rundade hörnet på byggnaden så står min psykolog utanför.
Han såg direkt hur det var fatt och visade in mig en annan väg och hämtade en kopp kaffe. Är han inte bara bäst? Det var nog Tilda o Ante som sa att han skulle stå där ;-)...tackar o bockar. Vi pratade egentligen inte så mycket om sorg idag utan bara lite allmänt om allt möjligt. Det var en trevlig kaffestund helt enkelt, precis vad jag behövde just där och då.

Efter psykologen åkte jag och Ricky in till stan lite ärenden. Jag kör och han springer....är fortfarande inte tillräckligt mogen för att springa på stan. Det kommer tids nog det vet jag ju.

Emmy har åkt upp till Linköping för att sitta med publiken på idol. Hon och några till sitter med Robins familj så om ni tittar noga så kanske ni får en skymt av henne.
Det är ju fortfarande så att vi förknippar IdolRobin med Tilda. Vi har lovat henne att rösta och det fortsätter vi med, ingen tvekan om saken.

På Söndag är det en minnesstund för Tilda i Kolberga kyrkan. I och med att vi har valt att ha begravningen för dom närmaste så tyckte prästerna att det kan vara en bra sak att andra som inte ska gå kan få en chans att tända ett ljus för henne. Jag var lite tveksam om det kanske skulle riva upp sår för barnen igen men sen tänkte jag om lite. Jag är säker på att dom gör en fin stund för alla. Vi kommer inte att vara på plats. Vi laddar för nästa fredag istället.....det kommer att vara en pärs.

10 kommentarer:

 1. Kramar och all styrka till dig!!! Mina ord är så futtiga, jag vet det. Men det kommer från hjärtat!

  All kärlek till dig! Cicki

  SvaraRadera
 2. Vill mer än jag har möjlighet till just nu. Du förstår säkert vad jag menar. Men ev får jag en stund nästa vecka... kanske tittar förbi då. Passar det passar det. Vore skönt att ha träffat er/dig innan fredag... som oroar mig. Men jag kommer!!! Allt för Tilda <3

  Kramar till er ALLA!!!!

  SvaraRadera
 3. Stor kram och massor med styrka till dig. Önskar vi kunde gått till kyrkan på söndag, men då vi är borta så tänder vi ljus för Tilda när vi kommer hem. Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Alla vi änglabarnsföräldrar vet vad du går igenom och vad som ska gås igenom.Tänker på dej och de dina.Ska skicka många styrkekramar till dej på begravningsdagen.Vet hur det är.....Kram Kia(ängeln Simons mamma)Ps.Klart att det var Tilda som ordnade ett bra möte med psykologen.

  SvaraRadera
 5. Är detta inte ett konstigt sammanträffande?. Jag gick in på Barncancerfondens hemsida när min Tilda gått bort här i oktober och såg då din Tildas insamling. Min Tilda blev bara 8 år efter fyra månader med en massa behandlingar och sjukhusvistelser pga en hjärntumör. Tilda är ju inte så vanligt namn och cancerformerna de fick är väldigt ovanliga och att de gick bort nästan samtidigt är väl ganska konstigt. Både du och jag får försöka kämpa på.

  SvaraRadera
 6. Skickar över styrka och många många tankar till dig inför fredagen! Det kommer att gå bra och bli precis så som Tilda och Du ville att det skall blir. Hon kommer att vara där med dig. Skalet begravs men själen och hennes närvaro kommer du alltid att bära med dig/Malins änglammama

  SvaraRadera
 7. Hеy theгe eхcеllent
  blog! Doеs running a blog similar to thiѕ
  tаkе a lаrge аmount οf work?
  I hаve no κnowledge оf programming howеver I
  was hοping tο staгt my oωn blοg soon.

  Αnyhow, if you haνe any suggeѕtiοnѕ or
  techniques foг new blog оwners pleaѕe ѕharе.
  I knоw this is off topіc nеveгthelesѕ Ι simply haԁ to aѕκ.
  Kuԁos!

  My webpage - V2 Cigs Review

  SvaraRadera
 8. I blοg frequentlу and I really appгecіate yοur cοntent.

  Your articlе haѕ really pеaked my intегest.
  I am going to book mагk yοur blog and keeρ chесking for
  nеω information abοut once per week.
  I optеd іn fοг yοur RSS feеd as well.


  Alѕο νіsit my page ... http://rf-origin.com/

  SvaraRadera
 9. Write more, thats all Ӏ have to say. Lіterallу,
  it seemѕ as though yοu rеliеd оn the video
  to mаke your pοint. Yοu
  obviоuѕly κnow ωhat уourе talking about, why
  wаstе your іntеlligenсe on ϳuѕt
  posting videos to your weblog when уou could bе giving uѕ sοmething informativе tо геad?


  Alѕο vіsit my blog pоst; http://plog.jinbo.net/wiki/index.php/Make_Significant_Savings_And_V2_Ecig

  SvaraRadera
 10. Wow, amаzing blοg lауout! How long have
  you been blogging for? yοu maԁe blogging look eaѕу.
  The ovеrall lοok of your webѕite is magnifіcent,
  as well as the content!

  mу weblog; Www.Sfgate.Com

  SvaraRadera