20 november 2011

Samkväm hela dagen

Idag (igår) fyllde syster år. Började dagen med en nyttig frukost bestående av kaffe och gräddtårta. Vi kalasade tidigt för det var en del på schemat idag.
Mysigt med lite familjefika på förmiddagskvisten.
Efter lunch kom prästen och vi gick igenom det sista inför nästa vecka. Jag tror att vi är ganska på det klara med vad som ska vara. Vi har nästan helt fria tyglar och det är det som känns mest naturligt för oss.

Fick en hel bunt teckningar och böcker som barnen på skolan har gjort till Tilda. Åhhh alla fina små ord till henne. Jag grät och smålog när jag gick igenom dom. Så fina!!!!
Barnen är ju så underbara på att uttrycka sig. Dom ska få följa med Tilda i kistan så att hon kan läsa och titta på dom i lugn och ro.

Kvällen spenderade jag med goa tjejer. Åhhh ni är så bra! Det är så skönt att få spendera tid med er. Ni är guld värda för mig, bara så ni vet det!
Tack till kocken Peter för riktigt god mat, den gick ner lätt ska du veta.
Ser fram emot att se dig i halv åtta hos mig någon gång :-)

2 kommentarer:

  1. Så skönt att du är på det klara med hur du vill ha allt på fredag. Så underbart med sådana vänner. När min Tildis hade blivit en ängel fick vi också teckningar och små berättelser av klasskamrater. Barn är fantastiska på att vara klarsynta och uttrycker sig så naturligt. Kramar Camilla

    SvaraRadera
  2. Nu har vi varit på en fin minnesgudstjänst för Tilda, det var jättefint gjort och vi var många som tände ljus för henne. Tack för att vi fick en stund att säga farväl till henne. Kramar Frida med familj.

    SvaraRadera