16 april 2011

En dag med en fantastisk tjej

Årets första Slash eller vad det heter?

Jordan älskar att rulla sig i gräset
Nu är (tror jag) staketet tätat och Jordan kan äntligen få springa fritt på tomten. Det finns en del tveksamma ställen men jag får hålla kolla på honom så att han inte smiter helt enkelt. Han fullkomligt älskar ju att få springa runt och gosa sig i gräset.
Tilda kom till mig igår och jag har verkligen saknat henne. Vi hade en jättemysig kväll igår med massa onyttigheter och slappande i soffan.
Idag skulle vi till skoaffären och köpa skor till henne, men det slutade med 0 skor till Tilda och 1 par till mig.Min svaghet i livet är nämligen skor så det var väl inte så oväntat precis. Tilda är lite kinkig när det gäller vad hon sätter på fötterna och idag passade inget till lilla fröken. Däremot sålde hon en egentillverkad ängel till expediten.
Hon sa att Tilda kunde få lägga några i affären vid disken. Gissa om hon hade bråttom hem och tillverkade i en hast 8 st. Hon kommer bli en businesskvinna när hon blir stor, jag lovar!
Jag mår ganska ok idag, det går lite upp och ner men jag bara hänger med och tar en dag i taget.
Skulle behöva städa ur min bil idag men det skjuter jag nog till morgondagen om det inte kommer någon villig kandidat och ringer på och BER om att få städa ur den. Man kan ju alltid hoppas.

3 kommentarer:

 1. Tilda verkar vara en driftig tjej! Svar på din fråga: Det är tänkt att Anton ska fortsätta i sin vanliga klass, så vitt vi vet nu. Jag hoppas verkligen det! Och visst är det synd att de måste byta lärare, men orsaken till det är väldigt tråkig (och har att göra med en sjukdom du och jag är alltför bekanta med...)Hur ser planerna ut för Tilda? Kram.

  SvaraRadera
 2. Då får vi hoppas att det verkligen blir så för Anton. Det tror jag säkert, ni verkar kämpa på bra med läxor och sånt. Tilda verkar också klara sig utan att gå om en klass. Hon läser iofs mest kärnämnena nu men det är ju dom som är viktigast. Dom kämpar på bra dom små liven.
  Kram till er

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft d riktigt mysigt, så skönt med sådana stunder för er.
  Stor kram
  //Emma

  SvaraRadera