18 april 2011

Studsande flickor

Provtagning idag...det ser fortfarande bra ut, men för säkerhets skull blir det nya prover på Onsdag. Det är ju den kritiska veckan, och vi har ju lärt oss att det är bäst att hålla extra koll då.
Efter provtagningen så åkte vi in till stan och äntligen hittade hon sig ett par skor som hon gillade. Fast nu i eftermiddag klagar hon att det klämmer...PUST!! Nu kan vi ju inte lämna tillbaka dom för hon har ju gått i dom hela dagen.
Fick upp studsmattan idag med hjälp av Emmy. Det gäller att vara stark i nyporna när man ska spänna själva mattan. Glada tjejer hoppade upp och studsade så det stod härliga till. Nu är det vår!!


Vet inte hur jag ska klara mig utan Emmy nu när hon ska iväg till London. Hon har hjälpt mig massor och jag är evigt tacksam över det. Snälla fina Emmy.

Mamma stackarn är kvar i Kalmar och får dropp. Jag hoppas att hon piggar på sig till helgen. Hon lät faktiskt lite piggare idag när jag pratade med henne. Hon vet ju att hon måste äta för att bli piggare, det finns liksom ingen genväg.

Ikväll åkte vi till syster yster och tiggde till oss en kopp kaffe och lite skitprat. Nu sitter vi i soffan och tar igen oss tror det blir tidigt i säng för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar