9 april 2011

Era inlägg

Är viktiga för mig och stärker mig ska ni veta.
Jag har min helg nu som jag ville, gör inget nödvändigt, har inte dammsugit ens en gång.
Fick en liten känning idag men den gick över på ett par minuter, jag andades och intalade mig själv att det var inget farligt. Efter en stund blev jag lite förbannad och samtidigt lite rädd att jag kanske alltid kommer att känna så här? Ni kanske märker att jag blir kopiöst rastlös och irriterad av att inte ha kontroll över mig själv, men det är lite av mitt dilemma. Jag har ständigt kontrollbehov över hur jag mår och vill inte känna något som avviker från normalt.
Nu ska jag fortsätta att vila och bara vara........
Puss o Kram

2 kommentarer:

 1. Vad skönt att du kunnat ta det lugnt och att Tildas behandling gick bra!

  Jag tror att jag hade en panikångestattack i december, när jag mådde som sämst. Det var riktigt ruskigt och obehagligt! Vet inte varför jag inte ringde rådgivningen eller sökte vård, utan sökte själv (medveten om att man inte ska göra så) och alla mina symtom stämde in på just panikångest. Har också haft några känningar efter det, men det har lugnat sig när jag försöker andas djupt och lugnt.

  Jag har också ett stort kontrollbehov (över det mesta) och det är inte lätt! Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har precis hittat din blogg och jag har sträckläst den, i stort sett. Att du orkar!!! Först all oro för Tilda och sedan mista sin älskade så hastigt. Det finns inte ord för eländet.

  Varm, varm kram till dig från en okänd läsare

  SvaraRadera