26 april 2011

Kan inte komma på någon rubrik

Har haft lite dålig skrivförmåga i helgen, har helt enkelt inte hittat något att skriva om. Så kan det ju bli ibland. Tiden går och det händer inte så mycket.
Det kan också kännas lite si så där...det kanske borde hända något snart, man kanske ska ta sig i kragen och börja med något kul? Har ingen direkt fantasi eller ork till mycket just nu.
Jag vet att jag inte får vara otålig utan låta allt ha sin gång. Man läser på FB alla mysgrillningar och mys och mys .... blir lite stressad. Jag har ju inte ens tagit fram grillen än! Jag har iallafall tvättat av altanmöblerna så långt har jag ialla fall kommit.
Jag har varit så osocial som man bara kan vara, hoppas bara inte vännerna har tröttnat och aldrig kommer att höra av sig igen. Jag kommer igen så småningom, men jag och sinnet är inte riktigt kompisar i alla lägen.

Ikväll kommer Tilda hit till mig. Hon är i Västervik nu och får 1:a dosen av 2. Imorgon åker jag upp med henne. Efter imorgon är det bara 2 ggr kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Känn inga krav på att du skall vara si eller så. Låt tiden ha sin gång.
    Hälsningar från Kusin Vitamin

    SvaraRadera
  2. Kan inte du skriva ett inlägg om saker som gör dig glad. Prylar, händelser, eller personer. Utan att tänka för mycket på motsatserna till det som gör dig ledsen.

    Massa kramar från en som känner begynnande sockerdricksarnmar!

    SvaraRadera