17 april 2011

Mor lilla mor..

Hon mår så dåligt av sin cellgift, matlusten är lika med noll vilket resulterar i att hon har ingen ork för något alls. Idag fick hon åka ner till Kalmar och bli inlagd. Näringsdropp i massor står på menyn. Åhhh denna förbannade cancerskiten, kan ingen klurig människa hitta ett bot.
Men min beundran är stor för alla cancersjuka, jag vet att ni inte har något val men alla biverkningar kan ju få vem som helst att bara ge upp.
Hoppas att hon får i sig lite gott nu och kan komma hem igen snart. Kan trösta mig med att jag vet att hon känner sig trygg där nere.

Dagen har ju annars varit jätteskön. Tog tag i min bil och städade den invändigt idag, den var otroligt skitig. Har ju inte tvättat den sedan i höstas så det var kanske inte så lustigt. Ja jag har väl gjort något sådant litet hastverk ni vet, när man sitter och väntar i bilen så tar man en sån svamp och drar över lite snabbt. Idag var jag lite mer noggrann, skulle nog behöva tvätta sätena också men det tar jag en annan dag :-) Man får ju inte vara för nitisk.

4 kommentarer:

 1. Usch, det går inte föreställa sig. Stackars liten!

  SvaraRadera
 2. Ja, din lilla mor... Hälsa henne så gott!
  Fabian och jag har ev ett brev på G till Tilda, är hon hos dig i veckan?
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Hoppas biverkningarna lättar snart så hon får aptiten tillbaka!!
  Kram till er båda!!

  SvaraRadera
 4. Kickan- Ja, Tilda är hos mig i veckan. Ska hälsa mor min.
  Kram kram

  SvaraRadera