20 december 2011

Alla klappar levererade

Idag var vi inne med klapparna på Cafe Shalom. Fick höra att många har redan skrivit upp sig på lista för att fira sin jul där. Önskade att jag hade ork att få vara med och hjälpa till men det har jag inte i år. I år blir det att sitta upprätt i soffan. Tända ljus, äta lite god mat och försöka ta fram alla glada minnen av Tilda.

Blir så glad för all medmännsklighet som man märker finns runt omkring oss. Idag fick jag se detta i tidningen och kan man bli annat än lycklig??


Cancerforskningen behöver verkligen alla pengar till att hitta ett bot. Det är så fruktansvärt så många liv som denna sjukdom släcker i förtid. All den smärta som cancerdrabbade måste genomgå. Starka gifter som pumpas in i deras kroppar som slår ut allt, även friska delar.
Nej, skiten måste besegras!!

3 kommentarer:

 1. Tycker det var jätte starkt gjort av dig att lämna klapparna, jag lämnade igår till hotell post. Nu skänker vi i alla fall lite glädje bland ensamma människor, det betyder mkt i dessa tider. Håller med dig om att man skulle gärna vilja vara med. Du är fantastisk Annelie, som orkar tänka på andra i din svåra stund. Stor varm kram från oss alla här hemma/ Kicki

  SvaraRadera
 2. En bamse kram till en änglabarnsmamma från en annan änglabarnsmamma.Skänker en tanke till alla i vår ofattbara situation.Julen är alltid så tung men vi måste ha barnens glädje i tankarna...om dom ändå hade varit här.Kram Kia (Simons mamma)

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad jag gillar ditt engagemang och din förmåga att få saker gjorda (typ förmedla alla paket) fastän du nästan inte orkar med dig själv just nu......

  Många varma kramar till dig nu när julen närmar sig (och annars me´förstås)/Ewa

  SvaraRadera