29 december 2011

Sluttampen på 2011

Som ni alla har förstår så är jag inte ett dugg missnöjd med att detta skit år snart är till sin ända.
Fattar inte hur det är möjligt att det kan hända så mycket hemska saker bara på ett år.
Normalt sätt så händer sånt här knappt under en hel livstid för somliga....och om det händer så är det iallafall en viss form av spridning av skiten.

År 2012 är bannlyst från trauman för min del, jag betackar mig för det. Så - du där uppe, kan du lyssna på vad jag ber om? Lugn och ro och en hel del återhämtning.

Blev uppjagad ur sängen i morse av sonen som skulle iväg. Han skulle cykla in till stan men lillasyster hade tagit cykeln så jag fick masa mig upp. Slängde på mig lite trasor och utan strumpor i skorna åkte vi iväg. Tror inte ens jag kammade håret....men det är bagateller.

När jag ändå var i stan åkte jag bort till graven och tittade till den lite. Pratade några ord och önskade för mitt liv att hon återigen var hos mig.
Gott folk om ni visste hur ont det gör att sakna sitt barn, det är rent förjävligt!

Nu väntar vi bara på stenen

På eftermiddagen fick jag finbesök av Kickan och Fabian. Tyvärr så ses vi alltför sällan. Tycker nog att det är dags för dom att flytta tillbaka till lilla staden igen.
Fabin sa tvärt NEEEEJJJJ! Så det blir nog inget av med det på ett tag.
Kickan hade med sig mitt favvo vin, hon vet vad som smakar gott i gommen. Det får dock stå på hyllan en stund och mogna till sig. Eller kanske man ska säga att jag ska mogna till mig lite för att inta lite goda drycker igen.

Hög koncentration på Ipaden

4 kommentarer:

 1. Farmor Ulla-Brith vill önska dej ett Gott Nytt År! kram

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År till dig med "Farmor Ulla-Brith"

  SvaraRadera
 3. ett sånt 2011 som du haft är ju så sjukt så man kan knappt tro det... nej, nu MÅSTE det bli bättre tider.

  SvaraRadera
 4. strongt gjort att klara julhelgen så pass bra som du gjort (även om jag gissar att den också inneburit några dippar...) Hoppas att nyårshelgen kommer gå bra för dig, och jag vill verkligen önska dig ett riktigt gott nytt 2012 som jag tror kommer innehålla mer av hopp och tillförsikt än av stor sorg.
  Många kramar!

  SvaraRadera