6 september 2011

En fullspäckad dag för Tilda




Idag har det varit full dag för Tilda.
Det började med den efterlängtade syslöjden. Ni ser fotot högst upp, full koncentration när man ska handskas med symaskinen.
Efter lunch hade hon föredrag för klassen plus några vuxna om sin cancer. Dom hade genomgång förra hösten, men nu har det ju blivit en del förändringar som dom gick igenom.
Marie hade sen genomgång för ledningsgruppen och övriga personalen. Tycker att det är jättebra att dom kommer till skolorna för det finns ju så mycket frågor.
Efter skolan så var hon hemma en halvtimme sen var det dags för Västervik och påfyllning av blod.
Dom var inte hemma förrän efter kl 21.00 . Nu är klockan 22.30 och hon är fortfarande vaken.
Hon kommer vara helt slut imorgon men så får det bli ibland. Jag är också jättetrött och det blir att nana kudden nu. Gääässspp

3 kommentarer:

  1. Härligt att hon orkar komma till skolan. Jag fick en summering hemma om Tildas föreläsning. Det är bra att även barnen får information. Jag tror det underlättar för både Tilda och hennes kompisar. Bra av Tilda att stå upp och berätta!

    Kramar
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Lotta- Ja jag tycker också att det är bra, det var kanske inte så mycket nytt men det kan ju ändå vara bra att förklara varför hon inte är tillbaka igen....som vi trodde att hon skulle vara. Barn har så många funderingar.

    SvaraRadera
  3. Världens bästa Marie från Linköping /Ewa

    SvaraRadera