19 september 2011

Totalt fast i nostalgiträsket

Herregud, nu när jag hade tänkt att bädda ner mig i skaplig tid så lägger en finurlig människa ut en hel låtlista på Spotify från -75......Ok jag var bara 10 år men oj oj oj vilka låtar!! Och många känner man ju igen och kan tralla med på.
Kvalitetsmusik och nostalgin som kom igår sköljer över mig även idag :-)

Tilda är som sagt uppe i Linköping men det blev ingen behandling idag för hennes trombicar låg lite lågt.
Hoppas att det blir behandling imorgon så att hon kommer hem till mig snart igen.
Yrseln har varit något bättre även idag och jag är så tacksam för det. Kunde faktiskt ta en liten promenad med Jordan själv ikväll. Visst går jag som om jag varit och nallat i vinboxen men jag försöker välja mina platser där ingen ser mig. Fick även ta av mig glasögonen, har nog inte vant mig vid dom riktigt än.

Imorgon ska jag försöka pallra mig iväg till symaskinaffären, jag MÅSTE bara ha en ny symaskin.
Fick tips om en Singer som dom sålde ut på Netto, men den har inte strechsöm och det kan vara bra att ha. Men tack ändå, alla tips är välkomna.

Annars händer väl inte så värst mycket i mitt liv just nu mer än att jag är grymt sugen på att börja jobba igen. Få sitta på mitt kontor och göra lite nytta.
Jag vill!

4 kommentarer:

 1. Vi saknar dig där ska du veta.
  Kram Viwi

  SvaraRadera
 2. Hej,
  den där låtlistan skulle jag vilja ha tag i! Dansade varje rast på mellanstadiet till Born to be alive. Alla tjejer stod uppställda och gjorde de rätta stegen till. oj oj oj...
  Och du - en symaskin ska du inte köpa på en lågpriskedja. Gå till en fackhandlare och köp en begagnad så kan du få hjälp där om den krånglar.
  Ha det gott och hälsa Tilda!
  Eva

  SvaraRadera
 3. Hej vännen, vet att det var längesen och vill bara säga att jag saknar dig. Skönt att höra att din yrsel känns lite bättre och att du är lite sugen på annat. Hugo frågade om Tilda idag och han har så svårt att någon ska behöva vara sjuk så länge. Krama henne ordentligt från oss.
  Jag ringer dig imorrn för nu tycker jag att det är dags för en lunch eller bara en kopp kvällskaffe.
  Puss och kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där... Jag går helt igång på musik mellan -95 (när jag var åtta) och -99 (tolv) :p

  SvaraRadera