22 september 2011

Gäsp!

Är så trött, har inte sovit så många timmar inatt. Min lilla söta byracka har hållit mig vaken.
I och med att vi numer är 3 vuxna (oftast 4) i min lägenhet så fattas det sovplatser. Ricky har ockuperat Tildas rum, Tilda sover bredvid mig i sängen (när hon är hemma). Emmy och oftast hennes pojkvän sover i vardagsrummet på en madrass och soffan.
Jordan vill gärna sova mellan Emmy och Philip, men det är inte så lyckat när det är sååå trångt.
Resultet blev att en irriterad Emmy kommer och dumpar Jordan inne hos mig.
Han gillar INTE läget utan han står och gnäller vid dörren och vill in till dom, men inte den här gången .minsann. Han fick helt enkelt gilla läget och hålla sig inne hos mig.
Det märkliga är att när Emmy sover hos Philip så ligger han i sin korg nästan hela natten. Han kanske kommer någon gång på morgonen och vill ha lite morgonmys.

Fick frågan idag om jag verkligen skriver allt här på bloggen och det kan jag säga ärligt. Det gör jag INTE! Jag skulle kunna skriva massa saker men jag väljer att inte göra det.
Dels för respekt och om jag är riktigt förbannad på någon nära så vinner jag inget med att göra det officiellt.
Givetvis så är det dagar och tillfällen jag verkligen skulle vilja "skriva av mig" här men där går min gräns. Det visar då bara min version av det hela och den är inte alltid rätt (fast jag tycker ju det förstås ;-)). Jag klampar säkert människor på tårna iallfall men då gör jag det antingen medvetet eller helt omedvetet.
Och jag använder inte min blogg "istället för" att ta en diskussion, för jag står för vad jag tycker och skriver, det måste man göra när man bloggar.

Sen en sak till.....Wordfeud.....ajajaj beroendeframkallande på hög nivå. Men ett himla bra sätt att gnugga ordknölarna med.

2 kommentarer:

 1. Det är bra att kunna vädra. Det kan kännas lättare sen. Jag har vädrat rejält i min blogg. Något väldigt vågat men det är så jag känner. Jag använder dock inga namn.
  Hoppas det ordnar sig för er. Hoppas du också får hjälp hemma. Min 12 årige son är lite lat av sig men lite går han med på att göra i alla fall :)
  Kram till dig och familjen

  SvaraRadera
 2. Ett tips - skriv det du inte kan ta upp i bloggen någon annanstans. Det är bra när man går tillbaka något år och till sin glädje läser att man inte är riktigt lika nere på botten längre. Då mår man genast lite bättre :-)
  Kram på dig.
  By the way - jag har oxå fastnat i Wordfeud, trodde inget var mer beroendeframkallande än Zuma Blitz.
  Jag har nog fel är jag rädd
  // Viwi

  SvaraRadera