23 mars 2011

Det går i ett

Vaknade tidigt idag, skola kl 8.00. Tilda var pigg som attan så hon tog Jordan på morgonkisseriet innan vi stack iväg. Efter en timme i skolan var det dags för provtagning på Barnmottagningen.
Handlade lite och köpte med mig en fläskkarrestek som jag satte igång med när vi kom hem. Klockan var inte ens 10! Ja ja men det är väl bara att köra på när energin infinner sig.
Kl 12 bjöd Camilla på våffelfika, vi var 6 st plus 4 hundar. Jättemysigt. Jordan skötte sig ganska ok, men det ska bli underbart att få honom kastrerad nästa vecka. Han kissar HELA tiden och är ständigt pilsk.
Moppsar upp sig alltför lätt. Jag blir helt tossigt på honom. Hjälper inte kastrering så får han gå med skvättskydd när vi är hos folk. Det är ju rent PINSAMT när han kissar överallt.

Krisitna från Dagvården ringde och sa att trombocyterna ligger på drygt 30, det är ju inte så lysande precis.
Planen för imorgon bli alltså, ny provtagning på morgonen i Oskarshamn sen åker vi till Västervik kl 13.00 för ett ultraljud på Tildas hjärta. Om trombocyterna inte har stigit så fyller vi på lite mer när vi ändå är där.
Som sagt en ny tur till Västervik imorgon alltså.
Börjar bli en aningen trött på den sträckan nu kan jag säga.

Hann med en sväng till "mannen med silverasken" också och det var skönt. Jag hann inte mer än sätta mig i stolen förräns tårarna började trilla. Idag pratade vi mycket om att börja gå in i dom stora affärerna igen.
Jag har inte varit på ICA MAXI sedan Ante dog. Det känns inte helt bekvämt för mig att gå dit.
Vi kom fram till att det är pg a att där är det väldigt lätt att människor kommer fram och frågar - Hur mår du? och det kanske jag inte fixar just den dagen. Jag är helt enkelt för sårbar.
Jag har fullt upp med att skydda mig själv från människor och frågor så att jag kan inte koncentrera mig på att handla. Butiker har ju också en tendens att röra till allting så att intrycken blir helt enkelt för många för mig. Jobbigt!

2 kommentarer:

  1. Rätt var det är så är du på Maxi, ta det lugnt Maxi ska ingenstans!! Krams Anette

    SvaraRadera
  2. Allt måste få ta sin tid.

    SvaraRadera