20 mars 2011

Jobbiga och trevliga saker

Idag åkte jag och Tilda ut till Gunnarsö, en av våra campingar i stan.
Var inte där en enda gång förra året, vi hann inte med det alls innan Tilda blev sjuk förra året.
Funderade lite på om det blir i år heller? Planerna är ju att behandlingarna ska vara klara i början av Juni, men jag misstänker att dom inte tar bort CVK´n direkt?
Hon är ju helt badgalen tjejen så det kommer ju bli katastrof om hon inte får bada!
13 grader i vattnet är inga problem för henne, är det sommar så SKA man bada oavsett vilken temperatur det är i vattnet.
Helt olik sin mor som är en riktig badkruka och håller sig mest i vassen...undrar vad det kan bero på?

Dom två "sjuklingarna", men jag tycker att dom ser ganska pigga ut

Sen blev det utefika hos syster yster också. Gud så skönt att kunna sitta ute och fika, nu äntligen kommer nog våren.

Tog med mig 2 säckar som jag slängde i Emmaus lådan idag......jag gjorde det snabbt så att jag inte hann att ångra mig. Jag vet ju att det måste göras, kan ju inte spara alla hans kläder för evigt.
Det är ju inte kläderna jag vill ha det är ju HAN! Dom två säckarna var bara en liten del av vad som finns kvar. Jag får ta det då och då när jag orkar.
I går frågde Tilda - Mamma, jag undrar vad Ante gör nu? Hur blir det egentligen när man dör?
Ja, nu hade jag ju inget "rätt" svar för det är ju ingen som vet. Har bara mina hypoteser, men det är ju verkligen individuellt och var och en har ju sin uppfattning.
Kollade filmen Hereafter förra veckan och den gillade jag skarpt, så om ni har funderingar på livet efter detta så kan jag rekommendera den filmen.

2 kommentarer:

 1. Hej! Funderade över varför din Tilda har en cvk. Min Tildis fick det under operationen av tumören. Men cvk:n togs bort under strålningen eftersom den inte behövdes. Sedan fick hon en Porth a cath inopererad istället när hon skulle få cellgifter intravenöst. Tyckte att porten var mycket bättre, med tanke på bad och duschning o så. Hon tyckte dessutom att det var så jobbigt att tvätta cvk:n o blev irriterad i huden varje gång. Men det beror väl på hur lång behandlingen är kanske?
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Hmmmm jag har alltid fått till mig att cvk och porh a cath har samma funktion fast en ligger utanpå och en innanför huden. Tilda har peppar peppar inte haft några som helst problem med sin cvk och det är nog ganska ovanligt. Dom varnade oss i början att den kan behöva bytas ut, men Tilda har haft tur.Den har nu suttit sedan Augusti och vi hoppas att den "klarar sig" till Juni.
  Hoppas ni har det bra i vårsolen Camilla.
  Kram :-)

  SvaraRadera