29 mars 2011

Inget ältande

Har lovat mig själv att INTE älta vad som kunde ha gjorts för min älskade Ante. Jag kan nu bara konstatera att något gjordes INTE rätt. Något gick alltså helt fel efter hans operation.
Öppnade tidningen, nej det behövde jag inte för det stod på första sidan. Texten i svart lyste mot mig och talade om vad jag redan visste. Det märkliga med det hela var att min första reaktion var att dom hela tiden skriver "40-åringen". VADDÅ 40-åringen!!!!! Han var ju faktiskt 44 och skulle fylla 45 i Februari.
Avrundar dom på nåt jäkla vänster som i affärerna?? Det är ju i och för sig väldigt oviktigt men så tänkte jag i alla fall.Nu får vi se vad dom kommer fram till, det blir intressant.

I natt drömde jag om att jag dog....jag var helt chockad när jag vaknade kl halv sex. Vågade absolut inte somna om efter det. Gud va läskigt det var. Kände att jag sjönk bort mer och mer. Uhhh....
Det kanske var för att jag skulle besöka helvetesmaskinen idag (Mammografi). Kan inte säga att det är skönt precis, men ack så viktigt! Skulle aldrig för hela mitt liv strunta i att gå.
Vi kvinnor ska vara glada för att vi får kallelse för både mammografi och cellprover, tänk på dom stackars männen som inte har den förmånen.
Har aldrig fattat varför dom inte har obligatorisk prostatatester, det måste väl vara likvärdigt?


På tal om män så läste jag en ganska kul artikel i Amelia som fick mig att fundera på vilket kön jag egentligen tillhör? Det handlade om kvinnors och mäns olika aktivitetsprioritering av helgerna. Ska försöka ta lite axplock av artikeln:

Hon=Har svårt att koppla av/ Planerar in MASSA aktiviteter: Middagar, Shopping, bruncher, släktkalas etc...
Han=Är ett slapparproffs/Planerar INGET, Går in i en helgdvala, en chipspåse räcker gott för att kompensera den lilla energin som går åt för att titta på TV.
Tål att tänkas på. Vad lockar er?

3 kommentarer:

  1. Jag verkar vara både och,när jag läser detta

    SvaraRadera
  2. nr 2. haha! min mor har alltid sagt att jag borde blivit en kille!

    SvaraRadera