18 mars 2011

Fredag och Tildabyte

Idag vankas det Tacos igen i det blå huset på Kolbergavägen. Tilda har kommit och hon har bytt ut kebablådan mot Tacos nuförtiden. Tacos på längden och tvären och MÅNGA dagar i veckan.
Jag hade det på känn så jag handlade in grejerna redan igår.

Hade en kompis här idag som jag inte har fikat med på länge och vi satt och blurrade i nästan 3 timmar. Blir så förundrad att man i svårigheter hittar dom gamla goa vännerna från "förr".
Dom är liksom samma gamla människor nu som då, om man skrapar bort lite erfarenheter mm..
Hon har också gått igenom en del tråkigheter och då kan man känna sig ganska bekväm i sin situation och gråta en skvätt när det kommer. För det har jag gjort av och till idag.

På eftermiddagen var jag hos Chefsläkaren som har hand om utredningen av Antes fall.
Vi gick igenom hela förloppet och dom hade en del frågor om förfarandet och min åsikt om vissa saker.
Tyckte att det var jättebra möte och dom var av samma uppfattning som jag och hade samma frågeställningar som jag har. Jag gav dom även en del råd och reflektioner som jag gjorde då. Bl a att det inte var någon som helst krishantering direkt efter konstaterandet. Det var folk som kom in då och då i rummet jag satt för att kolla till mig, men det fanns ingen kurator eller psykolog som tillkallades. Jag satt ju och väntade på att min väninna skulle komma men det tog ju lite tid för henne i och med att hon körde från Oskarshamn.
Då blev jag lämnad ensam mest hela tiden och det är kanske inte att rekommendera. Som sagt nu kommer det bli Lex Maria anmälan från dom och jag är väldigt nyfiken på hur förbättringsarbetet kommer att bli och se ut.

På eftermiddagen var jag och Tilda och firade min lillasyster som fyller 9 idag. Grattis Matilda!!

Emmy var förbi en sväng också med ett par converse (fake) till mig och ett par till Tilda.
Kan man ha converse när man är 40+ .....

5 kommentarer:

 1. Låter som en bra dag!
  Och självklart kan man ha converse oavsett ålder! :)

  SvaraRadera
 2. klart man kan converse, oavsett ålder!

  SvaraRadera
 3. Ha...ha. Ställde samma fråga häromdagen när tjejerna fick nya fotbollsskor. De tyckte att jag skulle ha converse (de stod på hyllan). Undrade precis som du om det funkar när man är 40+
  :) Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Tack för en mysig fika, det kändes bra för mig oxå. På något konstigt vis vet man var man har varandra även om åren går.
  Och du fler Converse till 40+arna!! Hallå vi har ju haft dom förrut! ;-) Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Jag fick ett par rosa i födelsedagspresent av Allex, Signe o Johan. Tänket definitivt använda dom :-)

  SvaraRadera