21 mars 2011

Västervik tur o retur

blir det snart. Kl 17.30 med andra ord. Givetvis så har trombocyterna sjunkit till 9!!!!
Dom låg på drygt 70 i Torsdags och exet ville ta om proverna igen på helgen, men enligt en läkare i Linköping så skulle inte det behövas. Hmmmmm......
Om vi hade fått ta proverna i helgen så hade dom troligtvis sett att dom var på väg nedåt och kunnat planera in påfyllningen tidigare idag. Grrrr....
Jag tycker verkligen om läkarna i Linköping men, har väldigt svårt för just denna person. Det är inte första gången hon har tänkt "fel". Nu blev till och med exet mer förbannad än mig och det är verkligen inte vanligt. Nu har hon två högdos behandlingar kvar och då måste vi nog kräva provtagningar för att det inte ska bli så här igen.
Dock kan jag ju säga att det tråkigaste är ju att vi MÅSTE åka till Västervik för påfyllnad, det kan inte göras på vårt hemsjukhus pg a att det inte finns någon ansvarig barnläkare där :-((((((((.
2 timmars resväg för en halvtimmes vård.!!! Tänk om vi inte hade haft någon bil? Då hade skattepengarna gått åt att betala taxi fram och tillbaka. För det finns ju ingen kollektivtrafik på vår sida av landet, mellan Kalmar och Norrköping är det en "död" zon vad det gäller kollektivtrafik.

Oj nu snöade jag ju in på allt möjligt men ibland undrar man ju hur logistiken fungerar och tror läkarna att alla har ett hemsjukhus som har alla inriktningar?
Som jag har sagt förut så finns det säkert personer som gjort väldigt fina studier på detta.

1 kommentar:

  1. Så jäkla frustrerande! Känner igen det där med läkare som inte tänker...suck.
    Och nej, inte vanligt att Anders ryter till. ;)
    Hoppas det går bra för er och krama Tilda från mig.

    SvaraRadera