26 januari 2011

Begravningsdatum spikat

I natt kändes det nästan som om jag hade en febersläng. Vaknade och var helt varm och svettig, hatar egentligen att vakna på natten för jag har så otroligt svårt att somna om.
Lyckades till slut och vaknade av att mamma ringde och bjöd oss på lunch, det tackar man absolut inte nej till nu är aptiten inte är som den ska.
Doktorn från Kalmar ringde också och vi hade en liten genomgång av dödsorsaken, han hade massa frågor om vad som hände under dödsdagen. Han kommer att begära en utredning och det kommer även jag att göra.
Var även en sväng uppe på jobbet och träffade goa Viwi och yrvädret Maggan.
Viwi som har tagit över en hel del av mina arbetsuppgifter och jobbar säkert 150 %, stackars människa det kommer sluta med att hon också blir sjukskriven.
Idag kom också datumet för begravningen som kommer att vara den 17/2 åhhh....det knyter sig i magen. Hur fan ska jag orka med det? Kommer jag att hitta någon bra psykolog innan dess eller är jag bannlyst i Oskarshamn? Jag som inte ens har hunnit börja hos någon än.
Cissi kom förbi ikväll och vi pratade just om det, varför är det så svårt att hitta en psykolog och som en annan vis människa sa att ska jag verkligen behöva leta efter det själv. Finns det ingen form av krishanteringsplan vid dödsfall? Borde det inte erbjudas en kontakt direkt?
Man blir liksom lämnad åt sitt öde efter dödsfallet, en klapp på axeln och en liten beklagande blick.....men ta nu ditt pick o pack och ge dig iväg hemåt.
Tilda kom hem idag efter sin kur i Västervik, hon tryckte i sig 2 tacos och jag är mer än nöjd. Hon behöver varenda kalori på sin magra kropp. Nu håller vi tummarna att vi kan fixa skolan imorgon också, utan krig. Nästa gång hon får sin dos är det även inplanerat CTröntgen, usch usch usch är den inte fri från tumörer så får nog någon skrapa mig upp från golvet.
Nej nu ska jag lägga mig tätt intill min snuffsa och nosa på hennes kala huvud.
En bok som jag fick av Cissi idag, den ska jag lägga på mitt nattduksbord

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar