23 januari 2011

Jobbig dag

har det varit idag. Börjar känna av allt i kroppen och min yrsel börjar komma tillbaka. Tilda och jag låg i sängen till kl 11 idag. Sen tog jag en promenad med Jordan, det var skönt men samtidigt en pärs. Måste försöka vara ute något varje dag annars blir det så mycket jobbigare när jag måste.
Det har varit folk här idag också, fina människor som visar sitt stöd. Jag är så tacksam för mina vänner och glad att dom finns när jag behöver dom.
Mamma har varit här en sväng också och jag är glad för varje dag som hon är pigg.
Imorgon är det dags för provtagning och skola för Tilda, jag vet inte om jag orkar med något av dom. Provtagningen får nog Emmy och Ricky ta med henne och exet får ta skolan.
Hoppas bara att jag snart ska orka med allt igen, men samtidigt så går det ju inte att forcera läkningen hur gärna jag än skulle vilja.
Måste orka för Tildas skull, hon får INTE halka tillbaka till ångesten igen, det räcker att jag har en släng av det just nu. På tisdag är det dos dags igen vi får se vem som tar det.
Fan att man ska känna ångest för sin sorg också det är ju inte klokt...

4 kommentarer:

 1. Har du fått nån samtalskontakt än? Nån kurator? Nu om nån gång behöver du det.
  kram

  SvaraRadera
 2. Jag var hos en psykolog i veckan men det var nog inget för mig. Vår kontakt på BUP ringde och checkade hur det hade gått och hon lovade att hjälpa mig om jag behövde. Jag måste söka en ny för han var inge bra. Just nu är jag så vilsen så jag vet varken ut eller in.............åh

  SvaraRadera
 3. Kan tipsa om Maria Arvidsson, kurator med privat mottagning vid Stora Torget i O-hamn.
  Klok kvinna!

  SvaraRadera
 4. Annelie med nära och kära.
  Inga ord kan hjälpa men vill ändå skicka en värmande kram och jag tänker på dig många gånger per dag. Kan bara hoppas att du ska orka. Kan ju inte låta bli att fundera varför en del drabbas så oerhört hårt? Utses de som är starkast eller? Fasen man funderar ju. Stor bamse varm kram.
  //Anki S

  SvaraRadera