30 januari 2011

Skön Söndag

Härlig vy över Havslätt

Iceman och Lotta

Lillfisen Jordan
Lotta ringde och drog med mig på en promenad i det härliga Söndagsvädret. Det var inte helt fel. Jag har ju en del problem med att gå ut och gå när det är ljust, kan inte riktigt tygla mina gråtattacker än och det känns lite märkligt att gå omkring och gråta ute på gator och torg. Går man med någon så känns det bättre.
Hur eller hur det var hur skönt som helst.
Min pappa kom en sväng och fikade och sen kom syrran också. Nu sitter jag här och gör absolut inget alls.
Tilda kom iväg på kalas i Kalmar idag och jag är jättestolt över henne.
Åhhh om jag bara kunde lyfta bort hennes ångest så att det blir lite lättare för henne. Hon har nog som det är med sin sjukdom.
Förra veckan hade jag ingen som helst längtan till sommaren, men nu vill jag att den ska komma fort så att behandlingen blir klar någon gång. Det MÅSTE komma lite positivt till mig nu!

4 kommentarer:

 1. Tilda var precis som vanligt idag. Skojade och skrattade, visade bilder och videos och gjorde loppor med mamma. Väldigt trevlig eftermiddag!

  /Johanna

  SvaraRadera
 2. Vet du.. hon trivs där nere för det pratas nog inte så mycket om hennes sjukdom och det gillar hon. Det som är kruxet är att få henne över alla trösklar, sen brukar hon kunna slappna av lite mer. Men jag tycker vansinnigt synd om henne och vill bara att det ska försvinna. Det är likadant för dig, vill inget hellre än att ni ska må bra ALLTID!!! Kram på dig

  SvaraRadera
 3. lycka till idag! hoppas det funkar!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder!
  Härligt att du blev "utdragen" på promenad, solen gör gott både utanpå och inuti.
  Kramar till dig!

  SvaraRadera