27 januari 2011

Mina tankar idag

Igår kväll fick jag en liten uns av panik. Tilda fick en liten ångestattack och jag hade svårt att klara den. Innan det ofattbara hände så kunde jag klara det och tyckte inte att det var så jobbigt. Nu kände jag en liten panikkänsla och ringde direkt exet, men han svarade inte. När han ringde tillbaka hade jag fått tillbaka lite lugn så det var ok. Nu inser jag att när jag såg min älskade falla ihop så satte det sig ordentligt, nu måste jag hitta ett sätt att hantera  Tildas ångest utan att må dåligt.Skönt att vi har tid hos BUP snart.
Tilda har haft hemundervisning idag med Helen. Hon ville absolut inte alls gå till skolan och egentligen inte ha någon här heller, men jag sa att hon MÅSTE gå i skolan och det finns inga undanflykter.
Det gick iallafall bra och det verkar som om Tilda inte ligger så värst långt efter. I vissa böcker ligger hon till och med väldigt långt fram. Vi kan klappa oss på axeln för vi har varit duktiga lärare så här långt.
Nu hoppas jag att hon orkar att gå till skolan imorgon.
Egentligen har vi väl inte gjort så mycket mer idag, lugnt och utan krav. Imorgon ska hon till sin pappa igen och jag ser fram emot Tisdag nästa vecka när jag får åka till Mia.

1 kommentar:

  1. hej, jag hittade din blogg genom barncancerfondens hemsida. jag har några frågor om hur det är att vara förälder till ett barn som har cancer.

    är tacksam för snabbt svar:)

    min mailadress är emiliaa___@hotmail.com

    SvaraRadera