7 februari 2011

Åhhhh vilka hemska människor det finns

En del människor vägrar att ge upp helt enkelt!! Varför måste dom vara så elaka och strö salt i såren??
Jag har börjat få en del märkliga kommentaren från någon som ibland är anonym och ibland har ett fejkat namn.
Snälla du...ge upp!!! Jag startade den här bloggen för att ventilera mina tankar och jag vill absolut inte ha det förstört av någon människa som lever i det förgångna. Som du själv skrev. GE UPP!!! Glöm och gå vidare!!
Det är egentligen inte mig du vill åt, men nu när du inte kommer åt den du vill så ska du fortsätta tracka mig, Varför?? Vad kommer du att få ut av det?
Låt mig och min familj vara i fred! Från och med nu kommer du att vara som luft för mig. Jag lägger inte ner någon energi på dig. Tack och hej, hoppas du kan hitta något annat att lägga din energi och din ilska på.

Jag och Tilda har iallafall haft en bra dag. Proverna och skolan gick GALANT!! Hon är ju bara så himla duktig min lilla tjeja.
Tilda o goa fröken Helen

16 kommentarer:

 1. Jag reagerade också på kommentarerna. Så himla onödigt...
  Stå på dej!
  kram

  SvaraRadera
 2. jäkla skit. man tror ju inte att det är sant!
  jag önskar att du slapp såna här tråkigheter, du har nog som det är. man kan undra hur vissa människor drivs till vansinne!!!!!

  SvaraRadera
 3. Jag (Emma) och mamma satt & läste kommentarerna & det var ngt bland j-vligaste!! Denna människa som provocerar dig i din sorg skall inte låtas bekosta energi.
  Behöver du hjälp med att söka upp personen på ip-adressen så bara hör av dig.
  Man skall helt enkelt inte behöva förklara sig överhuvudtaget i denna situation, så ro om dig själv, Tilda & dina.
  Stor kram från oss,
  Emma & Irene

  SvaraRadera
 4. Snälla goa ni! Ja jag har bara väntat på att det ska börja komma sånt här. Det brukar finnas människor som gottar sig åt andras olycka, men jag behöver inte söka någon IP för denna människa mår säkert inte så bra själv. Ett gammalt talesätt: "What goes around comes around" ......

  SvaraRadera
 5. Men varför håller folk på som dom gör...ingen ska lägga sig i hur du sörjer, det är ju så individuellt. Jag som är så imponerad av att du faktiskt verkar hålla huvudet ovanför vattenytan, trots din kämpiga situation...Men nånstans får man väl kraft ifrån. Härligt att det gått så bra för Tilda o dig idag!!! Massor av styrkekramar!

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag riktigt förb...., tur att du är som du är och inte låter idioter komma dig under skinnet! Det var gott att träffa dig o Tilda idag. Styrkekramar i mängder
  // Viwi

  SvaraRadera
 7. Vet du mamma, sådana människor äcklar mig, och jag blir SKIT föreeeebaaannnaaaad och om inte annat ledsen. En riktig fegis är vad hon är. Det är bara hon och hennes samvete (ne just det, det finns nog inte hos henne)som lider.. Du är stark och jag vet inte många som hade orkat så som du gör i vår situation. Du är världens finaste mamma <3

  SvaraRadera
 8. Lägger man ut sitt liv på en blogg, får man leken tåla. Nu är Anders både död och begraven, Han hade lika många ovänner som vänner.En man med den bakgrunden blir aldrig gammal. En gammal anabolkropp kan aldrig bli ung.Vi var med på den tiden. Han gick alltid den lätta vägen. Oftast använder de hormoner senare i livet för att inte bli impotenta. Knappast någon övervinner sin 50 års dag. Han var förbrukad helt enkelt. Vi är verkligen inte ilskna, men vi tycker inte att du skall använda din dotters blogg till självömkan. Det är inte synd om dig, du har ju valt ditt liv, efter din erfarenhet! Vi kommer aldrig mer att ta dig eller ditt liv på allvar, utan bloggar man så gör man, men hur intressant är det att läsa om någon det är så synd om, som dig. Nej, lilla Tilda hoppas vi får den hjälp hon behöver och vi tror att du är en god mor. Lycka till med din flicka. Vår sorg finns hos Anders bror med familj.

  SvaraRadera
 9. Hör aldrig mer av dig till oss! Eller försök ta mer kontakt. Vi kommer ändå aldrig att läsa dina kommentarer. En seriös sörjare sörjer inte så hela Sverige kan läsa det.I sorgearbetet ingår ilska, men handen på hjärtat, det låter som du måste lägga ut ilskan på oss, det har du inget för.
  Ta hand om TILDA!

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 11. Tragiskt att det kan finnas så ynkliga människor, dessutom fega som inte står upp och signerar.
  Jag tycker att du är fantastisk och jag skickar över all styrka jag kan.
  Ta hand om dig och de dina.
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Man måste vara bra korkad eller störd för att skriva såhär utan att fatta att det dryper av patetisk bitterhet. Först blev jag arg, men insåg snart att det är en sorglig och tragisk person som skriver. Bara att tycka synd om. Men går inte kommentarerna att radera? De stör i sin dumhet.

  SvaraRadera
 13. Jag håller med dig Kix, denna människa är sjuk och skadad. Det visar sig inte minst på sättet som hon talar om sig själv i plural....
  Varma goa tankar till dig Legoblomma! Blogga på gumman och fortsätt vara den underbara kvinna du är!
  Helena

  SvaraRadera
 14. Hörre schizzo, har du någon egen blogg? Du får mig att känna mig så fantastiskt frisk!!!
  Stackars sjuka människa.
  Håller med dig i det du skriver Helena, hon är verkligen one of a kind våran Annelie.
  // Viwi

  SvaraRadera
 15. Ja, hon/du är är one of a kind, "våran" Annelie!
  Om du som verkar vara så missnöjd med Annelie blogg: varför är du här & läser? Skaffa dig ett eget liv & låt Annelie ta hand om sitt, som vi stöttar henne i!! /Maria

  SvaraRadera
 16. Jag slutar aldrig förvånas över vilka hänsynslösa människor det finns i denna värld. Människor som totalt saknar empati och medkänsla. Jag blir bara gråtfärdig.

  Men bry dig inte om dom, Annelie. Dom är inte värda ens din ilska. Men jag vet hur det känns. Har just varit där.

  Jag sänder massor av kramar till dig. Och fortsätt för guds skull att blogga. Det här är DIN blogg och jag, din sorgesyster, vill följa dig.

  Massa kramar till DIG!

  Från Lisen

  SvaraRadera