13 februari 2011

****

Ibland kommer jag helt enkelt inte på någon vettig titel på mina inlägg, så idag blir det bara massa tecken.
Det spelar väl kanske ingen roll, eller?
Igår gjorde jag inget vettigt alls. Var ute i Ernemar på promenad och träffade på en gammal vän. Det såg så mysigt ut med grill ute i det fria, det där glömmer man ofta bort att det faktiskt går att grilla även om det är vinter och snö.Fina bilder från promenaden
Märker också att jag trivs mest att gå promenera i närheten av vatten, det känns liksom så fritt och finns det något finare är ett öppet hav och en horisont långt där borta? Det är nästan som man blir frälst.

Lilla Tilda var på bio igår, oj så stolt hon var när hon ringde och berättade. Känns skönt att hon får känna på det vanliga nu innan nästa vecka när det är dags för nästa dos.
Vi vet inte om dom drar ner till 2 dagar igen eller om dom kör på 3. Jag tror att det lutar åt 2 för hon hennes neutrofila är ju så låga hela tiden.

Uhhh måste börja samla energi för nästa vecka, ge mig massa!!!
Hörde en låt idag som en vän har lagt ut på FB, så sann och underbar,Suzzies Orkester-Utan dig, lyssna och njut!!
Nu ska jag baka grötbullar :-)

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!! Ja du Ernemar är ett av dom bästa ställen att tanka på.
  (((((Kram)))))
  // Viwi

  SvaraRadera
 2. Jag får hemlängtan när jag ser dessa foton!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder, vatten har ju en helande och läkande effekt och lugnande dessutom, inte konstigt att du gillar promenera längs med vatten, även Themsen har liknande effekt, trots sitt smutsbruna vatten, hoppas det blir en promenad där senare i år för oss båda :)) kramisar

  SvaraRadera