10 februari 2011

Allt flyter på bra

Tilda åh Tilda min underbara, bångstyriga unge!
Måste få rosa henne åter igen för att hon är ju så duktig. Skolan funkar, provtagningarna funkar. Idag var hon till och med inne på KappAhl för första gången på flera månader.
Men allt är inte rosenrött, hon har fått ett otroligt humör och blir helt vansinnig för minsta lilla grej. Hon orkar aldrig hämta något och att plocka undan sina saker är näst intill omöjligt.
Jag försöker svälja mycket men ibland så brister det och jag blir helt skogstokig. Ja vad ska jag säga, man kan nästan tro att hon är hormonstinn och har fått en släng av PMS eller nåt.
Uhhh.... är det så här det kommer att bli på riktigt om några år?? Kan jag ha sån tur att hon gör sin pubertet redan nu och sen händer det inget alls när hon egentligen har kommit i "rätt ålder". Hmm ja det lär vi väl få se.
 
Hittade äntligen den ljuslyktan som jag ska ha här hemma och tända för Ante. Jag är ju lite märkligt och så men jag kan liksom inte ta vilken ljuslykta som helst utan det måste vara en som jag känner för. På Lavendel och oreda stod den bara där och sa --Här är jag!! Det är mig du ska ha!
Nu ska jag bara leta ramar också för några fina foton som jag ska ha där. Det ska bli mitt lilla "Antehörna". Var inne och beställde en blomma till kistan också, jag var inne på IBIS för jag tycker hon gör verkligen dom finaste buketterna/dekorationer i hela stan. Där inne kom det såklart en våg över mig och tårarna rann lite, men som jag sagt förut så låter jag dom göra det. Det är ok.
Någon sa till mig häromdagen. Du kommer inte gå ur det här och vara samma människa som tidigare.
Vi får väl se? En dag i taget är mitt måtto och ibland även några timmar i taget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar