24 februari 2011

Bullbak och fint besök

I går pratade jag ju om att jag har blivit slut i huvudet. Idag fick jag ytterligare bevis på att så var fallet.
Kände mig lite piggare idag och tänkte nu jäklar ska här bakas bullar. Har ju sett hur abstinensen i Ricky börjar komma fram och jag kände att så kan vi ju inte ha det.
Fram med alla grejer och satte i gång. När jag hade "smält" jästen öste jag ner resten av ingredienserna och tänkte lite för mig själv, fasen va torrt det blir hm....märkligt?? det har aldrig hänt mig förut. Efter lite fina runda ord och väldigt nära att tömma allt i soppåsen vänder jag mig om och ser en kastrull bakom ryggen på mig som var halvfull med degvätska!!!!!!!!!!!!

Ja just det, det skulle ju också ner, herregud hur sjutton kunde jag missa det?
Hur många år har jag inte bakar bullar och nuförtiden (när Ricky är hemma) så bakar jag varannan vecka.
Ja ja så kan det gå. Bullarna blev iallafall goda och jag får nog räkna med lite teflonminne från och med nu.
Viwi och lilla Maggan var på besök på eftermiddagen och hon berättade att tyvärr så är det kört för mig. Jag kommer aldrig bli skärpt igen :-(
Ja jag får väl bara acceptera läget.
I morgon är det Fredag igen, veckorna bara flyger iväg. Det blir provtagning på labb imorgon för Lena på barnmottagningen har semester. Tilda har blivit riktigt rejält snorig och nu hoppas jag verkligen inte att hon får feber också.
Imorgon ska hon tillbaka till exet igen. Det blev ju lite kortare den här veckan i och med att vi andra var lite krassliga. Tänkte att jag skulle låna henne lite på Söndag för då ska vi hem till fröken Helen på fika och lite kel med deras lilla hamster.

1 kommentar:

  1. Visst är det underbart... Vi bakade vita pepparkakor innan jul. Degen var hård och konstig. Dom smakade blä och luktade kattpiss. Varför? Jo, jag glömde ha i socker... =)
    kram

    SvaraRadera