8 februari 2011

Åhhhh vilka underbara människor det finns

Tack alla ni för era värmande och stöttande ord här i cybervärlden. Det är tur att det finns så många vettiga och så få elaka människor här i världen.

Idag blev det ingen skola för Tilda, vi ändrade tiden igår för Tisdagar och tyvärr så var Helen tvungen att rycka in på annat ställe, men det är ok för vi gjorde lite jobb här hemma i stället.
Sen fick Jordan lite dambesök av lilla Myran. Han försökte få igång henne men det lyckades han inte med så speciellt bra. Hon är ju 7 år och Jordan bara 8 månader så hon tycker nog att han är en riktig jobbig "fjortis".
Lite go fika blev det med matte Jenny, ser fram emot sommaren när vi kan hojta till varandra och ta ett glas gott vin på altan (vi är ju grannar). Tilda hade en liten släng med näsblod idag igen men det slutade ganska kvickt den här gången också. Ska bli skönt och ta prover i morgon så vi vet hur hon ligger med trombocyterna. Påfyllning eller ej???

Måste berätta om mitt besök hos min psykolog med silveretuiet (för näsdukar) igår. Jag har ju varit väldigt anti begravningen för Ante och det kan man väl säga är ett sorts försvar med vetskapen om att detta är verkligen sista gången han finns där fysiskt.
Psykologen är i alla fall där och petar och bökar med mig tills jag verkligen säger vad som tynger mig. Först då går vi vidare. Han fick mig att vända begravningen till någon  positivt istället. Jag sa att Ante skulle inte gå på sin egen begravning ens en gång. Han fullkomligt avskydde tanken på kyrka och allt runt omkring.
Jag glömmer aldrig första gången vi var i kyrkan för att lyssna på en konsert. Jag har nog aldrig sett en människa så obekväm, han skruvade på sig och satt och lekte med sin telefon.
Med det i baktanken kommer jag att låtsas att han ligger där under locket och flinar lite åt mig, kanske leker han med sin telefon och bara väntar på att allt ska vara över. Han kanske sitter där bredvid mig och stöttar upp mig, sen efter att akten är slut kommer han att säga ÄNTLIGEN!!
Efter att vi hade pratat i dom termerna så känns det ganska ok att gå dit. Sen om jag flinar lite konstigt eller gråter floder det får tiden utvisa. Han är bra han min Mr Psykolog

2 kommentarer:

 1. Pricken över i:et rätt om Ante :)
  Skönt du har fått en så bra psykolog, det var nog meningen efter alla din försök att få en överhuvudtaget - så fick du en sådan bra.
  Hoppas proverna är bra på tösa imorgon.
  Stora kramen,
  Emma

  SvaraRadera
 2. det finns en stor symbolisk betydelse i dom där näsdukarna! det har jag märkt... både som patient och behandlare.
  jag får ta och skaffa mig ett silveretui för mina näsdukar istället för papperskartongen ;)

  SvaraRadera