19 februari 2011

En med massa energi och vi andra som inte har någon

Tjejen med massa energi är Tilda förstås, att  hon har fått 3 dagar med cellgift verkar vara som bortblåst.
Fick ställa henne på gåbandet för att hon ska bli av med rastlösheten. Nu komponerar hon danssteg, med Spotify i bakgrunden. Hahah ja jag undrar vad det ska bli av denna söta unge?
Själv känner jag mig helt däckad efter Torsdagen. Otroligt trött och idag kändes det som om jag skulle kunna sova hela dagen. Nu funkar det ju inte eftersom Jordan har "utegångsförbud" ensam.
Jag kan inte släppa ut honom själv på tomten för igår sprang han rakt ut på gatan utanför som är VÄLDIGT trafikerad. Ricky sprang omkring och lyckades till sist få tag i honom.
Han såg en pittbull på andra sidan gatan och tyckte nog att dom skulle leka en stund...ja herregud.
I allafall så fick ju första promenaden bli kl 8.00, jag och mina grusade ögon.
Ricky är helt däckad, han mår inte alls bra och känner sig febrig fast att han inte har någon, jag tror nog att det är efter all stress som har varit den här veckan.
Ikväll blir det lugn kväll men melodifestival (tyvärr) och soffhäng.
Nästa vecka blir det fullt upp igen, måndag börjar vi med en tur till Västervik och en ny CT röntgen. Tufft för Tilda men ett måste för att veta statusen uhhh...

Min lilla Antehörna

3 kommentarer:

 1. På Cajsa har dom alltid gjort ultraljud på buken. Gör dom CT av nån särskild orsak, eller är det bara deras rutiner vid sånt här?

  Så härlig hon är! På gåbandet! Lovely!

  SvaraRadera
 2. Dom har bara gjort ett ultraljud på Tilda, det var första gången vi kom in på sjukhuset. Efter det har det varit CT både efter operationen och nu. Mamma tar bara ultraljud när dom kollar henne. Jag vet faktiskt inte varför men det kan jag kolla på måndag. Det är ju bra om alla kör samma tycker jag annars blir man ju orolig.
  Hahah ja hon är ett energiknippe puh!

  SvaraRadera
 3. Fin hörna du skapat <3
  Kram Emma

  SvaraRadera