23 februari 2011

Fasen känner mig inte ett dugg pigg

Min energi har tagit slut säger "Mannen med silveretuiet". Alla mina kroppsliga åkommor är typiska tecken på att jag är slut i huvudet. Det låter ju lite märkligt men jag känner mig riktigt slut i huvudet. Jag kommer inte ihåg någonting längre om jag inte skriver ner det. Inte fasen trodde jag att jag skulle erkänna själv att jag var slut i huvudet men JAAAAA jag ERKÄNNER!!!!
Idag har jag fått brev från självaste chefsläkaren på Oskarshamns Sjukhus som beklagar sorgen över min sambos död. Nu ska dom börja en utredning och även göra en Lex Maria anmälan......precis det jag misstänkte.
Dom undrar om jag vill vara med och hjälpa till med intervjuer osv. Givetvis!! är jag det.
Finns det förbättringar ( och det vet jag att det finns) som måste göras så är ingen annan lyckligare än jag. Ingen ska behöva känna det jag känner. Ska vi ha  akutvård i Oskarshamn så måste vi också kunna ta hand om dom som kommer in, annars måste dom ju ha en annan rutin. Är det bandagera och plåstra om som gäller ja, då gör vi det och påskinar inte heller att vi klarar av något annat.
Usch jag känner att jag är kritisk mot akutvården och det är jag! Kan inte hjälpa det och det är heller inget som har kommit sedan Antes död utan det är en fundering som jag har haft ett tag.
Jag förmodar att det har gjorts stora dyra utredningar på det??
Hmm fortsättning följer.... Nu är det sängen som gäller
Natti natti vänner

1 kommentar:

  1. Jag är inte ett dugg förvånad att din energi börjar ta slut. Jag fattar inte att du orkat såhär länge. Du är helt enkelt otrolig. Men kom ihåg att ta hand om dig själv också - inte prioritera bullabak och annat om du inte orkar. Men ger det dig energi ska du köra på. Prioritera ALLT som ger dig energi.

    Massa styrkekramar från Lisen

    SvaraRadera