16 januari 2012

Tanten i Kalmar

Måste få berätta om "Tanten i Kalmar" där Emmy var idag. Hon fick åka själv, men det vet ni ju varför.
Jodå Tilda kom och berättade att hon nu mår bra och kan göra massa saker hon inte kunde förut.
Hon hade fått långt hår och även lite av hullet var tillbaka.
Det var farfar som kom och hämtade henne, hon var lite nyfiken på andra sidan så det var inte så jobbigt att gå över. Men hon tyckte att det var jobbigt att lämna oss så ledsna.
Jag vet inte om jag har sagt det förut men när Ricky satt hos henne en av hennes sista dagar så berättade hon för honom att hon pratade med farfar i telefon.
Så jag är inte alls förvånad att hon är med honom. Hon berättade även lite andra saker som gjorde att jag inte tvivlar för fem öre över andevärlden.
Ante kom också igen och talade om att han tyckte jag var fin i håret efter klippningen förra veckan....
Ja sen var det mycket annat också förstås.

Tvivlar jag?? Nääääää inte ett dugg!

10 kommentarer:

 1. Kram.
  Jag miste min pappa -77 - även jag tror på den "andra sidan"

  Kicki

  SvaraRadera
 2. Åh så underbart att ni fick kontakt med era käraste.
  Stora kramar!

  SvaraRadera
 3. Det är så häftigt, jag måste våga prova någongång. Kram och hoppas du blir bra snart i benet. / Frida

  SvaraRadera
 4. Åh så skönt att ni fick kontakt och att hon har det bra. Har aldrig vågat prova, men jag tror helt klart på det. Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Åh, skulle också våga prova...Häftigt!

  SvaraRadera
 6. Å jag skulle också så väldigt gärna vilja prova "tanten i Kalmar". Du kan inte tala om hur man kommer i kontakt med henne??

  Så underbart att ni fick kontakt med Tilda och att hon har det bra där hon är...

  kram

  SvaraRadera
 7. Även min käre bror hälsar på mig ibland.
  Kramar <3

  SvaraRadera
 8. Så skönt det måste kännas trots saknaden, att få kontakt. Har aldrig vågat, men kanske någon gång. För jag vet att de finns där. Min svärfar spökar för min svärmor då och då. Hon är väldigt noga att saker står på sin plats, och ibland har något vänt på sig eller liknande. Att det är han tvivlar vi inte på, för han lovade att han skulle göra precis så :)

  SvaraRadera
 9. Jag har också haft kontakt med Peter via ett medie. Hon berättade saker som ingen annan kan veta och som är omöjligt att "dikta ihop". Hon kunde också berätta vad som hände när Peter dog, ngt som inte ens poliserna kunnat reda ut.

  Jag tvivlar inte ett dugg på andevärden. Redan 1987 fick jag påhälsning av min pappa, som hann lämna oss innan jag hann fram till sjukhuset för att ta farväl.

  Härligt för er att få positiva hälsningar från Tilda. Då vet ni att hon har det bra.

  Kram,
  Lisen

  SvaraRadera
 10. Vad fint att ni fick kontakt! Är precis som du övertygad om att det finns en annan sida där min pappa, som jag förlorade i cancer för snart nio år sedan, måste finnas. Han skulle ha blivit världens bästa morfar till mina två små barn - kanske ser även han nu till att Tilda har det bra. Har nu läst nästan hela din blogg och gråtit och lidit med dig. Livet är inte rättvist men man får hänga med på den resa man får sig tilldelad ändå. Stor beundran för ditt sätt att dela med dig av ditt livsöde!

  SvaraRadera