14 december 2010

Trötta

Nu är vi riktigt trötta jag o Tilda. Vi gick upp tidigt idag det var ju dags för dos nr 1 av 3 denna vecka. Först iväg med Jordan till Myran o matte Jenny, sen styrde vi kosan mot Västervik. Väl däruppe fick vi veta att ett av dom 2 cytostatika som Tilda skulle ha idag var försenade från Kalmar. Allt blev därför försenat och dom satte igång dosen kl 12.00 och vi som var där uppe redan kl 9.00.
Det är ju inte så mycket att göra åt den saken Tilda hann ju göra 2 julklappar och äta 2 bakelser!!
Min Stora dag http://www.minstoradag.org/ bjöd avdelningen på tårta igår och Irja på lekterapin hade några bakelser kvar som hon lockade oss med.
Irja från lekterapin tar väl hand om Tilda

Mumma....hon klippte bägge!

Innan bakelserna smög vi iväg och vägde Tilda, hon har gått upp nästan 2 kilo sedan sist. JAAAAAA sånt gillar man verkligen. Dietisten var förbi en sväng och checkade läget. Hon har skrivit ut en hel massa shakes som vi kan använda dom dagarna Tilda inte vill äta. Vi brukar blanda i glass för att öka på fetthalten och göra dom lite godare. Dom funkar bra.
Efter att vi har kommit hem så har vi mest slöat, man blir ju helt förslappad av att bara sitta på en stol en hel dag.
Mammaisen är kvar i Kalmar, hon ska röntgas imorgon. Sambon huserar på Oskarshamns Sjukhus och är just nu nykär i sin nya vän "tradolan", men det får väl vara så för en stund.

1 kommentar:

  1. åh va härligt det där ser ut!
    va bra att de har lekterapi! <3

    SvaraRadera