31 december 2010

Nyårsafton

Äntligen...Jag har verkligen längtat efter att få komma på "rätt" sida av året. Ni förstår nog varför, det känns på något sätt som om man bara går och väntar och väntar på att man får säga - Nu Tilda är det bara en gång kvar eller ännu bättre- Tilda, det här var sista dosen!
Åhh det längtar jag verkligen efter.
Men måste berätta en sak som hände igår.Vännen som jag pratat om tidigare och som jag trodde hade försvunnit ringde igår!!! Först blev jag ställd och avvaktande men efter en stund kände jag att det lossnade och jag faktiskt blev jätteglad att hon ringde.
Jag misstänker att hon läser min blogg (fast att vi inte nämnde det) men det är helt ok. Jag är bara glad att hon tog steget och jag tror att det säkert har varit jobbigt för henne också. Innerst inne så är vi för alltid vänner och jag vill ju gärna behålla henne ..... för alltid.

Mamma fick komma hem igår och jag hoppas att hon får vara hemma nu en stund. På måndag ska vi träffa en biståndshandläggare så vi får gå igenom vad hon behöver hjälp med. Hon får helt enkelt svälja stoltheten och ta emot den hjälp som hon verkligen behöver. Hon behöver energin att repa sig, inte att städa och sånt. Det blir en tuff behandling för henne den här gången och det kommer inte att gå obemärkt förbi.

Så mina vänner nu gör jag ett avslut av 2010 och ser fram emot ett bra 2011 utan massa tråkigheter.
Jag hoppas att ni alla kommer att ha en härligt Nyårsafton
Kram på er alla!!

3 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir för din skull! Vänner är ju så viktiga!

  SvaraRadera
 2. Oh, vad härligt att hon hörde av sig:)

  SvaraRadera
 3. Isabell, Alexandra och Heléne20 januari 2012 18:35

  Hej Annelie!
  Vi vill verkligen beklaga sorgen. Vi förstår att du har haft en jobbig tid och går igenom mycket just nu. Men vi undrar om du fortfarande är intresserad angående projektet trots det tragiska som har inträffat, om du skulle orka arbeta vidare med detta. Detta är endast en fråga som du naturligtvis kan tacka nej till utan att behöva förklara dig, vi har full förståelse för det. Ta hand om dig!

  Med vänlig hälsning Heléne, Alexandra och Isabell

  Skicka svar till: heleneklingvall-@hotmail.com

  SvaraRadera