28 december 2010

Vilken dag

Vaknade tidigt för Ricky skulle åka tillbaka idag. Kan ni tänka er att jag fällde inte en enda tår, helt olikt mig.
Men han e för go, han sa till mig igår kväll att -mamma, behöver du mig i februari så är det bara och säga till för då kommer jag direkt. Hans praktik på gymmet är nämligen slut då.
Det verkar som om att hans tillbakaresa går som på räls, skönt.
Var faktiskt 45 minuter på stan idag, kan ni tänka er. Jag hann springa in och köpa ny jacka och mössa till Tilda. Jättefin.
Ett sista mys med storebror innan han åker tillbaka till London

Fin i nya jackan o mössan
Efter lunch stuvade vi in sambon i baksätet och tog en tur i bilen, han höll på att krevera efter att han har varit inomhus i 12 dagar. Han körde ju på med sjukgymnastik för fulla muggar efter operationen och PANG sa det i knät. Nu väntar ny röntgen på måndag och vi får väl se om något gick sönder eller om det bara är mjukdelsskada. Tilda hade som jag misstänkte låga trombocytvärden och imorgon åker vi till Västervik för påfyllnad. Vi var på väg upp nu i eftermiddag men efter att vi kört halvvägs så ringde dom och sa att det inte fanns några trombocyter i Kalmar så dom måste beställa från Linköping, därför blir det inte påfyllning förrän imorgon. PUST o STÖN det var bara och vända och köra hem igen.
Nu tänker jag inte köra en meter till idag.

1 kommentar:

  1. jag har börjat läsa din blogg nu... såklart börjar jag fr. början. jag är Carolas lillasyster, så jag vet om er situation. jag måste bara få säga att jag beundrar dig, du o jag skrev kommentarer till en vän på fb, o jag blev så enormt rörd över dina kommentarer då jag vet vad du själv har. men varför skriver jag här just....?! jo, för att jag kan minsann inte förstå hur det bara ska strula hela tiden. detta att det inte fanns ngr trombocyter i Kalmar, så att ni då blev tvungna att vänta... helt sanslöst att det ska vara strul för er. detta är ju länge sen, men jag ville bara kommentera. tänker mkt på er. jag känner er ju inte men ni finns ofta i mina tankar. o vilken liten goding du har i den här tuffa lilla kämpen, Tilda. kramar.

    SvaraRadera