24 juli 2011

Kanske kanske kanske

Om allt går som det ska så kan vi få några hemmadagar i slutet av veckan innan behandling igen nästa vecka. Allt beror på om det vätskan i lungan håller sig borta.
Imorgon ska dom prata med narkosen om dränaget och nu kommer det knappt inget alls längre. Tyvärr så har hon lite feber nu, men det har hon ju haft av och till hela tiden.
Imorse eller rättare sagt precis innan lunch (efter att jag stekt ett helt lass med pannbiffar) så möttes jag av en glad tjej i rullstol ute i korridoren. Vilken lycka!
Hon var uppe ganska länge idag och hon tyckte till och med att det var skönt :-)
Gårdagen är ett minne blott och efter sömn så känns allt bättre igen. Ibland bara känns allt så hopplöst, men det är nog kanske inte så lustigt.
Vet inte riktigt vad jag skrev egentligen, men jag väcktes av att att mamma ringde och var orolig, sen ringde syrran och efter det pappa....
Alla frågar vad jag behöver hjälp med och det är så svårt att bara komma på så här på rak arm, Nu har jag iallafall beställt mat från familjen. Emmy åker hem imorgon för att göra lite ärenden så då tar hon med det tillbaka. Annars tar ju mamma hand om lille Jordan och huset så det behöver jag inte alls tänka på.
Nu ska vi mysa med dipp o gurka innan sovdags

7 kommentarer:

 1. Så roligt att höra att ni kanske får åka hem några dagar och komma bort från den miljön ni är i det måste vara underbart.Här kommer hälsningar till er alla från Helena med familj
  och Lasse.

  SvaraRadera
 2. Håller tummar och tår för att ni ska få komma hem en stund =)

  SvaraRadera
 3. Att få lämna sjukhusmiljön gör säkert gott till er alla. Det måste vara ruskigt kämpigt att leva inom dessa vita väggar, dag ut och in.
  Kramisar från mig i Kiruna<3

  SvaraRadera
 4. Hoppas verkligen att ni får komma hem ett tag så att ni får känna er lite "normala" för en stund. Må inte dåligt för att du längtar till det, det skulle vilken normal människa som helst göra. Tänker på er hela tiden, kortet på dig och Tilda var så fint. Ni är starka tillsammans och det kommer man långt med. Puss på er allihop från Lotta M med familj.

  SvaraRadera
 5. Önskar er verkligen en "liten" hemresa. Hur det än är så är ju hemma bäst. Håller också ett öga på ert hus. Kram till er! Ullis mittemot.

  SvaraRadera
 6. Vilken lycka att se henne uppe!!
  Hoppas verkligen att ni får komma hem & ta det lite lugnt!
  Sova i sin egen säng, bara det! :-)

  Ha det Kramar Anette

  SvaraRadera
 7. Vi håller tazzar och klor och händer att ni får åka hem.
  Kram i massor

  SvaraRadera