22 juli 2011

Stört blödning

Imorse sov jag ända till kl halv 10. Det var helt underbart! Kände mig hur pigg som helst när jag promenerade tillbaka till sjukhuset. När jag checkade telefonen hade jag fått ett fin meddelande på FB, jag blev så rörd av det, tack goa T och du behöver inte var blyg.

Väl här så har dagen flutit på, Tilda har varit uppe och gått 2 ggr och tagit rullstolen ut i korridoren. Duktig tjej. Vår lilla kockerska kom tillbaka idag också en liten sväng. Hon är en storasyster till en liten kille som också ligger inlagd på BOND av och till. Idag har hon dock inte haft mycket tid för oss, så det blev inga kokta bananer som hon annars brukar bjuda på.
Har träfftat lite andra föräldrar idag till cancerbarn som ligger inlagda här på BOND. Det känns så skönt att få prata lite strunt i korridoren. Alla är vi ju här på lika villkor och man har en förståelse för varandra. Sen är det så tragiskt när man hör hur sjuka våra barn faktiskt är. Alla är vi lika maktlösa och kan bara förlita oss på doktorerna.

Kvällen avslutade vi med ett riktigt blodbad. Tilda fick näsblod som inte alls ville ta slut. Hon blödde mellan halv åtta och halv tio ungefär. Jag menar BLÖDA!! Det kom från både näsan och munnen, hela sängen och hela hon var helt blodiga. Så mycket har jag aldrig sett henne blöda och Ricky blev helt genomsvett. Ett tag trodde jag att han skulle säcka ihop så han blev förpassad till andra sidan rummet för att vika papper.
Varför hon blödde är lite märkligt för hon har fått både blod och trombocyter idag.
Märkligt, men så är det ju på det här stället. Man kan inte sia om hur dagen ska bli för det händer oftast något märkligt.

Sen måste jag säga Inger: Du har helt rätt om varför jag skriver, det är inte för att roa andra, det är helt för min egen skull och jag är bara glad att jag kan ge information till alla som vill veta. Du är absolut inget nyfiken människa som tränger dig på.!!
Era kommentarer ger mig energi och det som passar Tilda att läsa upp det läser jag för henne.
Nu ska jag inta min hårda slaf för natten och hålla ett vakande öga på min lilla snuffsa som är uppstoppad med vadd i näsan.


En ganska pigg dotter och en utsliten mamma

7 kommentarer:

 1. KRAM från oss alla / Kicki

  SvaraRadera
 2. Min Goa vän Annelie, om du visste hur mycket jag tänker på er och då så klart främst på Tilda och vilken oerhört stark tjej hon är. Lika mycket tänker jag på dig och de andra som kämpar vid hennes sida. Ni är i mina tankar hela tiden och jag lägger verkligen all min positiva energi hos er. Det här kommer att gå bra! Ni kommer lösa det tillsammans. Du har verkligen skapat underbara ungar och ni är en familj som värnar om varandra. Med det kommer man långt.
  Älskar dig min vän och stor kram till er alla.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken ljuvlig bild.
  All styrka till er.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild på er! Den lyser kärlek lång väg. =) Kram.

  SvaraRadera
 5. Riktigt fin bild på er, blir så glad när jag ser Tilda le :-)

  SvaraRadera
 6. "Snuffsan" är så underbart söt. All kärlek till henne<3
  Jag önskar er en fin lördagskväll och att ni får myspysa med varandra.
  Kramis

  SvaraRadera