23 juli 2011

Orättvisor och leda

Jag vet att det här kommer att låta jättedumt, men just nu är jag så uttråkad att jag håller på att gå åt!!! Sitter på en jävla stol hela dagen och dricker kaffe, lagar lite mat, försöker få fisan att äta och dricka. Vill inget hellre än att ta med henne hem och ha ett vanligt liv!
Ni kanske tänker, att jag inte ska klaga, Tilda har det mycket värre och -Ja, det vet jag. Men det spelar just idag och denna stund ingen som helst roll.
Jag vill vara egoistisk och tänka lite om vad jag vill just nu. Som någon sa, detta är ett helvetes hus. Jag tänker inte ens be om ursäkt för att jag tänker så här just nu, just idag. Imorgon kommer jag att sitta på den där stolen igen och dricka kaffe och sköta om mitt barn. Inget snack om saken.
Men just nu behöver jag klaga och spy ut min galla och tala om att jag är urtråkad.
Man blir helt avtrubbad och även om man flyr för en stund så kommer känslan tillbaka så fort man kommer innanför dörrarna igen.
Livet är fan inte rättvist! Hur sjuttan kan såna idioter som skjuter ner oskyldiga människor få leva?
Ge dom en uns av det livet som Tilda lever nu så kanske hjärnar börjar fungera på dom också.
Alla stackars anhöriga som i denna stund är förtvivlade och arga. Uhhh det är så orättvist!!

Snälla någon med ett trollspö, svinga det över min älsklings lilla kala huvud och trolla fram ett cancerfritt liv för henne och hennes cancerkamrater. Please!!

9 kommentarer:

 1. Om jag hade ett trollspö skulle jag med glädje svinga det över lilla Tilda så att hon blev frisk. Varje kväll läser jag med dimmiga ögon av tårar vad Du skriver och jag tycker Ni är fantastiska som orkar. Krama lilla Tilda och hälsa henne från en gammal tant i O-hamn.

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag tänker på er , jag går här hemma och gnäller över skitsaker, och så läser jag din blogg och är så oerhört tacksam , precis som du att kunna krama om de jag älskar mest av allt våra barn, er bild på er två och de fina kramdjuren, den var så fina, såg ut dom en enda stor familj, de bästa och hjärtliga kramar från mig och jag ber för er att det ska gå bra, jag är ingen pastor eller präst eller något annat religiöst , bara en 2 barns mamma som känner med er i varje andetag ni tar , de allra bästavkramar till er och era kramdjur

  SvaraRadera
 3. Ja jag önskade verkligen att jag hade ett sånt spö. Livet ÄR inte orättvist.
  Men du måste få spy så att du orkar sen.
  Det är det bloggen är till för.
  Att få skriva/prata av sig och sen få lite stöd från oss här ute så gott det går.
  Vi gör det vi kan här i cyber.
  MegaKram
  Är det NÅT jag kan göra så säg till.
  Nåt ni vill ha som jag kan köpa eller skicka eller vad som. Jo jag vet vad du vill ha ohc det kan jag inte ge, men kan jag ge NÅT annat så.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Inger Nilsson23 juli 2011 23:33

  vet inte hur jag ska börja. Ibland när man tänker något, så låter det jättebra inne i huvudet. Men när det kommer ut blir det något helt annat. Känns det igen? Vad jag vill säga är, att jag har många ggr varit den som ligger i sjuksängen. Och det går inte att jämföras med att vara den som sitter brevid. när man sitter brevid är man frustrerad och maktlös... Så vill man ju så gärna byta med den lilla söta som ligger där i sängen... Men när man ligger i sängen tänker man inte en sekund att det vore bättre att nån av de som sitter brevid blev sjuk istället.... hoppas Du förstår vad jag menar...Bara fortsätt med vad du gör. Va en kärleksfull, ledsen, orolig och inte att förglömma ibland en glad Mamma. för det är tillåtet att mitt i allt elände ibland visa glädje och skratta med sitt barn. Sen går Du hit till Din blogg och spyr så mycket Du bara kan. Det är det vi är till för......

  SvaraRadera
 5. Inka-om du vill skicka något så gillar tilda att få vykort med söta djur på :-)

  SvaraRadera
 6. Sitter här i min husvagn o läser din blogg o tårarna rinner. Tänker på att ni skulle varit här hos oss å det är ni inte. Men nästa sommar...Krama Tilda.

  SvaraRadera
 7. Ja du Anneli!! Det där trollspöet är vi nog många som skulle vilja hjälpa till med!! Quvick fix! Om det vore såå enkelt, men kämpa på (som jag vet att ni gör!!), spy galla, ventilera, fortsätt skriv, ring om du vill ha sällskap, gör vad du vill DU ÄR HELT ENASTÅENDE!! & Tilda HELT FANTASTISK!!
  Kram till er alla
  Anette

  SvaraRadera
 8. Och förresten är jag skitmallig för min "kasse"!! :-))
  Tilda vad blir nästa projekt? Tavlorna du började med var ju jättefina!!
  Kram igen
  Anette

  SvaraRadera
 9. Åh, men då får vi såklart fixa det.
  Vill du lämna ut en adress ?
  Min mail skickade jag förut i nåt inlägg om pocketböcker. *ler*
  Skriver den här igen.
  inkan88@gmail.com
  Kram

  SvaraRadera