26 juli 2011

Migrän igår

Så det blev inget bloggande. Vaknade av att jag såg en halv sköterska och den andra halvan var väldigt oklar. Shit! Det var bara att lägga sig igen och försöka sova bort det. Först fram på eftermiddagen lättade det lite.
Tilda gjorde framsteg igår, dom "klampade" dränaget så imorgon blir det lugnröntgen och om det ser bra ut så drar dom bort dränaget. Det betyder ytterligare ett steg närmare hemgång.
Idag låg även hennes vita värden på 0,4 så dom har också börjat vända uppåt.
Det skulle verkligen vara toppen att få komma hem om än bara för en dag. Tror att det kommer göra jättemycket för Tilda.
Idag ska vi ta en sväng på lekterapin och se om det finns något kul där.
Emmy åkte hem igår och kommer tillbaka imorgon igen.
Det där praktiska måste ju också fungera, så hon fick i uppgift att hämta mina räkningar. Dom slutar ju inte komma även att man är på sjukhus.
Hon måste ju skriva in sig på Arbetsförmedlingen också, det gäller ju även för Ricky.
Ja sånt löser sig ju alltid. Dom är ganska duktiga på att hitta jobb.
Kan inte fatta att det verkligen har vänt så mycket från förra veckan. Då var det som att vi var i en bubbla och nu har vi hittat ut lite .... allt känns så mycket bättre. :-))))

4 kommentarer:

 1. Åhhh, jag unnar er så mycket att ni ska få ha det bättre och lugnare runt er!! Håller tummarna för att ni ska få komma hem en sväng också!!

  SvaraRadera
 2. Anna Ljungberg26 juli 2011 19:30

  Gud vad glad jag blir av att läsa ditt senaste inlägg,( dock inte glad över din migrän!)
  Tänker på er, Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. tänk att äntligen få komma ut därifrån!! Hem! Hoppas, hoppas, hoppas. Håller alla tummar och tår jag har för att detta ska ske. Fast vilket praktelände att du fick migrän också. Men underbart att höra att dränet är borta :))(enl. din mamma som jag hälsade på ikväll.)Och att värdena är bättre, tack gode Gud! Nu ska vi fixa resten också av den här pärsen ska ni se, goa, underbara ni <3 , kramar, Helen

  SvaraRadera
 4. Låter helt fantastiskt, jag blir så glad av att höra det. Kanske inte så konstigt att du får någon slags reaktion efter allt som hänt på bara en vecka. Håller alla tummar som finns för att ni ska få komma hem en stund och jag känner mig verkligen hoppfull. Sköt om er så gott ni kan, tänker på er och skickar bamsekramar till alla. Puss på dig, du är så stark.
  Lotta Miss

  SvaraRadera