19 juli 2011

Vad händer på rum 431

Idag har dagen gått otroligt snabbt, kan inte riktigt förstå det för vi gör ju INGETTING!!
Vi sitter, o sitter o sitter mest hela tiden. Liten avstickare till köket för att hämta lite mat eller kaffe eller nåt. Efter provsvaren i morse så såg dom att Tilda behövde lite blod, men det är ju inga konstigheter. Hon har blött en hel del näsblod idag och även kräks blod. Har vi tur är det tumörerna som ger vika och kommer upp.
Sen var det ju det där med att "sköta magen"...hmmmm.
En ordination av klyx blev det och vi försökte förklara för Tilda precis hur det skulle gå till. Hon såg ut en lämplig sköterska med mycket tålamod som skulle sköta ruljansen.
Jo visst efter mycket om och men och en stackars sköterska som hade stått böjd över Tilda en kvart så var det ok att ta det.
Minst  5 minuter ska man ju försöka hålla emot och hon var riktigt duktig, men efter 4 minutr gick det inte längre och jag kan säga hon hann inte på toa......................................................
Det blev renbäddat idag i Tildas säng kan jag säga.
Vi fnissade lite åt hela grejen och Tilda tyckte att det var "skit"kul.
Det är är inga stora saker som roar oss här uppe utan vi skrattar åt det lilla.
En ny funktion av kräkpåse är kockmössa
Det var allt för idag, återkommer imorgon och än en gång, Tack tack för alla peppande kommentarer. Vi suger åt oss energin och Tilda blir glad för alla hälsningar.

9 kommentarer:

 1. Känner igen det du skriver, cvk som strula,"rätt sköterska" (fnissar när jag tänker på det men det är en av "rättigheterna" man har som barn när man är sjuk), magar som inte fungerar som de ska och sittandet, detta eviga sittande, ätande, tv, tv, tv o spel. Men konstigt nog fixar man det också och finner sig i situationen. Man är glad för så lite... Gladast blir jag när jag läser om att det går åt rätt håll. Fortsätt att kämpa på! kramisar Ann

  SvaraRadera
 2. Tankarna har varit hos er i dag, undrat lite hur det går osv. Små små saker som händer runtomkring kan ge lite skratt och det är tur att vi människor har den förmågan.
  Krama om tösen från mig.
  Lena<33

  SvaraRadera
 3. Jag tänker på Er! idag blev även jag full i skratt när jag läste om klyx jag har lite problem med magen och tar ett microlax ibland jag vet hur sådant kan fungera.Tilda är en toppentjej som kämpar på fantastiskt. Många kramar till Er.

  SvaraRadera
 4. Snygg mössa! ;-)

  -Blir så glad för varje "bra dag"! Ni är fantastiska kämpar och jag tänker på er ofta.
  ...och jag ber varje kväll att allt ska bli bra.

  /Fredrik

  SvaraRadera
 5. Hej! Tänker på er och de där småsakerna som får en att gapskratta och som behövs såväl. Det är GULD värt att kunna skratta o skoja om precis vad som helst, det underlättar under sjukdomstiden.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Hej Tilda! Jag blir alldeles varm av glädje när jag ser dig på bilderna. Tusen tusen tack för att mamma lägger ut dem här. Roliga var bilderna också, på nallen på toan och brorsan med snygga mössan - hi,hi,hi. Härligt att höra att humorn finns med. Helt enkelt toppen. Tänker på dig jämt älskade gumman! Nu rackarns har det tvärvänt ska du se, och allt kommer att bli bättre.
  Kärlek till dig från mig,
  Helen

  SvaraRadera
 7. Hej på er!
  Blir alldeles varm om hjärtat när jag ser hur starkt Tilda - och alla ni andra - kämpar. Det är riktigt härligt att höra att Tilda kan skratta & finna gläde i lustiga situationer, även om hon är sjuk. The strongest of all warriors are these two: Time and Patience!
  Kämpa på! vi är många som har er i våra tankar!

  SvaraRadera
 8. Ge Tilda massor av kärlek från mig! Hon är så stark lilla gumman och det är även ni, resten av familjen. Tilda är lyckligt lottad som har er. Tänker på er.

  Kram Samira

  SvaraRadera
 9. *ler* Så söt han är i sin mössa. Fniss
  Kämpa kämpa
  Styrka i Kramar från oss!

  SvaraRadera