27 juli 2011

Slangfri

Blev hon idag och det betyder som ni kanske förstår...VI FÅR ÅKA HEM IMORGON!!!!!!!
Vi får vara hemma ända till måndag runt lunchtid. Då ska vi tillbaka igen för en ny veckodos av cellgift. Den här gången verkar det som om vi kan få bo på Ronald McDonald och det vore toppen.
Jag är så glad, så glad. Vi klararde första hindret! Hon är ju helt fenomenal lillfisan.
Har försökt få till det med någon som ge henne hennes Neupogensprutor. Fredag är det inga problem för då kan vi gå till distriktssköterskan men Lördagen var det värre med.
Ringde till slut kommunen som har hand om hemsjukvården och dom kunde nog göra ett humanitärt undantag som dom uttryckte sig. Hon jag pratade med hade full förståelse för att vi inte kände för att konka runt med Tilda överallt. Mycket pg a infektionsrisken. Åker vi till akuten så kan det ju bli så att hon blir sittandes i väntrummet med massa olika smittor runt omkring sig och det vill vi verkligen inte.
Ska ringa tillbaka imorgon igen och kolla så att allt är ok.
I så fall kommer distriktssköterskan hem till oss och ger henne sprutan.
Det ska inte vara lätt att vara sjuk.
Men men det är inte hela världen, det löser sig säker till slut.

Annars har det varit en ganska ledsam dag här på BOND. 2 av återfallsbarnen har blivit sämre. En fick åka ner till IVA med infektion i hela kroppen.
En annan liten söt tjej sjunger tyvärr på sista versen. Man ser föräldrar som kämpar sig kvar och letar halmtrådar att hänga sitt barns liv i.
Uppgivenheten som lyser i deras ögon samtidigt som dom håller masken inför barnen.
Det skär i hjärtat för nu har man själv känt av smärtan, smärtan av att kunna förlora sitt barn.
Många frågar hur jag orkar med tanke på att jag förlorade Ante tidigare i år. Det kanske låter hemskt men det känns inte alls på samma sätt. Tanken att förlora sitt barn är så mycket värre.
Just nu har vi bara nuddat vi den tanken och jag ber till allt man kan be till att det bara blir en tanke och inte verklighet.

Nu ska vi iallafall hem en par dagar och njuta av HEMMA. Jordan kommer att få en chock när vi stövlar in allihop. Idag fick vi också veta att han snart kommer att få sig en liten vovvekompis, en liten Sigge som vi ser fram emot att gosa med.

3 kommentarer:

 1. JIPPIE!

  Jag visste det!!! Hon/ni e fantastiska!! Njuuuut! Som sagt ni har det värsta bakom Er.

  Bamsekramar/Ann O-hamn

  SvaraRadera
 2. Fantastiska lilla tjej, hon fixar det här. Så skönt för er att vara hemma hela helgen.
  Kram från Kiruna

  SvaraRadera
 3. Härligt
  Skönt att få komma hem och njuta ett tag.
  Kram i massor

  SvaraRadera